01-11-2013, 03:08 PM
در وبسایتی که کلیر شدن را اعلام می کنند تاریخ اعتبار اون رو هم دقیق اعلام می کنند و می گویند که تا آن تاریخ فرصت دارید اقدام کنید. به بالتبع منظورشان تاریخ دادن ویزا هست و مراحل پست را شامل نمیشه با این حال به همین دلیل گفتم نگذارید ۲ هفته آخر و یکی هم به این دلیل که اگر خیلی دیر شده باشه این احتمال هست که سفارت دوباره شما را وارد بررسی و کلیرنس کنه. البته در مواردی که دیدم بازه اش کوتاهتر از اولی بوده و بیشتر برای یک نوع بررسی و اطمینان نهایی بوده. به همین دلیل مثلا دیگه حدود ۱ ماه که مونده بود برای گرفتن ویزا اقدام کنید.
بعید می دونم دانشگاه در این حد موافقت کند که ۳ ماه زودتر صادر کنند و تا به حال شخصا چنین موردی رو ندیدم. فکر کنم حتی یکی ۲ هفته رو هم معمولا با نامه های Late arrival درست می کنند و ندیدم خود I-20 رو تغییر بدهند مگر برای ترم بعد.
بایدی برای مصاحبه دوم وجود نداره ولی اگر زمان مراجعه برای گرفتن ویزا ببینند تغییرات چشمگیری در شرایط شما رخ داده باشه این «احتمال» وجود داره که دوباره کلیرنس بخورید. اضافه شدن فاند هم می تونه جزو اینها تلقی بشه.
حالا شما صبر کنید ببینید تاریخ کلیرنستون چه زمانی میشه اونوقت بهتر می تونید در این مورد تصمیم گیری کنید.
بعید می دونم دانشگاه در این حد موافقت کند که ۳ ماه زودتر صادر کنند و تا به حال شخصا چنین موردی رو ندیدم. فکر کنم حتی یکی ۲ هفته رو هم معمولا با نامه های Late arrival درست می کنند و ندیدم خود I-20 رو تغییر بدهند مگر برای ترم بعد.
بایدی برای مصاحبه دوم وجود نداره ولی اگر زمان مراجعه برای گرفتن ویزا ببینند تغییرات چشمگیری در شرایط شما رخ داده باشه این «احتمال» وجود داره که دوباره کلیرنس بخورید. اضافه شدن فاند هم می تونه جزو اینها تلقی بشه.
حالا شما صبر کنید ببینید تاریخ کلیرنستون چه زمانی میشه اونوقت بهتر می تونید در این مورد تصمیم گیری کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -