01-11-2013, 05:32 PM
(01-11-2013, 05:18 PM)'نگار بهی' نوشته: با سلام
من دانشجوی ترم آخر معماری هستم که در واقع دارم فقط روی پروژه ی نهاییم کار میکنم.در دانشگاه آزاد اصفهان. معدلمم 18هست. یه رزومه هم خودم درست کردم از ترم های پیشم....موضوع طرح نهاییمم در رابطه با معماری پایدار هست و العانم کلاس تافل میرم و دارم همچنان برای تافل آی بی تی میخونم.....می خواستم ببینم آیا این خوندن تافل رو ادامه بدم و امیدی به گرفتن پذیرش داشته باشم برای فوق لیسانس و به ضورت فول فاند برای آمریکا و کانادا.....و به نظرتون کی شروع کنم به اپلای کردن برای دانشگاه ها اگه بخوام مهر سال دیگه برم سر کلاس.....و اینکه من شنیدم برای رشته ما باید دو سال اضافه تر از دوره فوق لیسانس هم بخونیم.....آیا صحت داره؟حال با این همه تفاسیر من این روند رو ادامه بدم یا برا فوق همینجا برای دانشگاه تهران بخونم که قبول شم......لطفا راهنماییم کنید....مرسی
سلام.
ببینید همونطور که من و دوستان دیگه بارها و بارها گفتیم..... فول فاند شدن تضمینی نیست.
من یکی از دوستام با اینکه ورودی 75 بود تونست امسال از دانشگاه ما فول فاند + RA معماری برای ارشد بگیره. ( البته ایشون استاد دانشگاه و هیئت علمی بودن تو ایران و کارهای اجرایی خیلی زیادی داشتن)
اما یکی دیگه از بچه ها که پرتفولیوی خیلی قوی + معدل بالا و زبان خیلی خوبی داشت نتونست فول فاند بشه.
فول فاند شدن توی معماری مخصوصاً ارشد احتمالش کمه. کلاً فول فاند شدن توی ارشد توی همه ی رشته ها این مشکل رو داره.
برای اپلای کردن باید دد لاین های هر دانشگاه رو ببینید و اقدام کنید.
اصولاً برای fall سال بعد باید از دسامبر سال قبل اقدام کنید.
ببینید همونطور که من و دوستان دیگه بارها و بارها گفتیم..... فول فاند شدن تضمینی نیست.
من یکی از دوستام با اینکه ورودی 75 بود تونست امسال از دانشگاه ما فول فاند + RA معماری برای ارشد بگیره. ( البته ایشون استاد دانشگاه و هیئت علمی بودن تو ایران و کارهای اجرایی خیلی زیادی داشتن)
اما یکی دیگه از بچه ها که پرتفولیوی خیلی قوی + معدل بالا و زبان خیلی خوبی داشت نتونست فول فاند بشه.
فول فاند شدن توی معماری مخصوصاً ارشد احتمالش کمه. کلاً فول فاند شدن توی ارشد توی همه ی رشته ها این مشکل رو داره.
برای اپلای کردن باید دد لاین های هر دانشگاه رو ببینید و اقدام کنید.
اصولاً برای fall سال بعد باید از دسامبر سال قبل اقدام کنید.
نقل قول:منظورتون اینه که وقتی پذیرش ارشد گرفتید اینجوری میشه؟اینکه من شنیدم برای رشته ما باید دو سال اضافه تر از دوره فوق لیسانس هم بخونیم
نه وقتی پذیرش ارشد گرفتید همون 2 سال رو می خونید.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
♥♫ listen ♥♫ L
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]♥♫ listen ♥♫ L