01-11-2013, 07:17 PM
(27-08-2013, 06:06 PM)'rasool.mazruee' نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده یه سوالی داشتم در مورد آزاد کردن مدرک و اون اینکه من میخام مدرکم رو از طریق یکی از مراکز کاریابی با توجه به عدم پیدا شدن کار آزاد کنم، منتها با توجه به اینکه باید یک سال از زمان دریافت کارت پایان خدمت بگذره بنده تا اول اسفند ماه امسال قادر به انجام این کار نیستم، و با توجه به اینکه قصد اپلای واسه آمریکا رو دارم و ددلاین اکثر دانشگاهها دی ماه و یا بهمن ماه میشه، سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که آیا برای انجام اپلای تا زمان دی یا بهمن ماه به این مدرک بنده نیازی میشه؟ چون میخاستم بدونم اگه نیازی نمیشه من صبر کنم تا اسفند ماه و بابت آزاد کردن مدرک هزینه ای رو متحمل نشم...و سوال دیگه اینکه زمان مجاز ارسال مدارک من جمله همین مدرک دانشگاه و کارنامه تحصیلی تا چقدر بعد از زمان اپلای خواهد بود؟
دوست عزیز به دانشگاه مقصد بستگی داره
اگر غیررسمی قبول میکنند چرا صبر نکنید
همونارو ترجمه کنید غیر رسمی بفرستین بره تا بعد پذیرش و هنگام ثبت نام اصلش رو ببرین
سوال دوم باز هم به دانشگاه بستگی داره و البته بحث سفارت هم هست خوب
مثلا بعضی دانشگاههای امریکا میگن حتی بعد ترم اول هم قبول میکنن بیارین مدارک رو
در حالت کلی مشکلی نداری همون اسفندکارات رو به راه بشه تا اواسط اردیبهشت خیلی طول بکشه دیگه اواخرش تایید میکنیو ترجمه رسمی
بااحترام
اگر غیررسمی قبول میکنند چرا صبر نکنید
همونارو ترجمه کنید غیر رسمی بفرستین بره تا بعد پذیرش و هنگام ثبت نام اصلش رو ببرین
سوال دوم باز هم به دانشگاه بستگی داره و البته بحث سفارت هم هست خوب
مثلا بعضی دانشگاههای امریکا میگن حتی بعد ترم اول هم قبول میکنن بیارین مدارک رو
در حالت کلی مشکلی نداری همون اسفندکارات رو به راه بشه تا اواسط اردیبهشت خیلی طول بکشه دیگه اواخرش تایید میکنیو ترجمه رسمی
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.