01-11-2013, 10:08 PM
از ابتدای راهاندازی اینجا تا به امروز سعی ما همین بوده که با کاربرها راه بیاییم و فضایی ایجاد نکنیم که جلوی جریان اطلاعات و به اشتراک گذاشتن اطلاعات رو بگیر . در عین حال، گاهی پیش میاد که علیرغم راهنمایی و تذکرهای متعدد مدیران باز کاربری قوانین رو نقض میکنه و مشخصه که کوتاهی از سمت کاربر هست. پرسیدن سوالهای تکراری متعدد که با گذر زمان تغییری نمیکنه و ادامه پیدا میکنه، میتونه نشونه کوتاهی کاربر باشه و بیانگر این که کاربر بدون این که کمی زمان صرف جستجو کنه، سوال میپرسه. هدف ما این هست که این سایت رو به یک منبع اطلاعات قابل استفاده برای همه تبدیل کنیم. اشباع شدن سایت از اطلاعات تکراری یا مطالب نامرتبط ما رو از این هدف دور خواهد کرد و مدیران رو ناچار خواهد کرد که با کاربرانی که بر نقض قوانین فروم اصرار میکنند برخورد کنند.
خوشبختانه موارد این چنینی به ندرت پیش اومده و با راهنمایی مدیران، در تقریبا همه موارد کاربران نحوه استفاده بهینه از فروم رو یاد گرفتهاند و مواردی که لازم بوده به کاربری اخطار داده بشه انگشت شمار بوده. با توجه چندین هزار کاربر ثبت شده و تعداد پستهای ارسالی، این آمار واقعا کم نظیره و تیم مدیران در این زمینه بسیار خوب عمل کرده و جا داره که از زحمتهای همه این دوستان خوب سپاسگزاری کنم.
خوشبختانه موارد این چنینی به ندرت پیش اومده و با راهنمایی مدیران، در تقریبا همه موارد کاربران نحوه استفاده بهینه از فروم رو یاد گرفتهاند و مواردی که لازم بوده به کاربری اخطار داده بشه انگشت شمار بوده. با توجه چندین هزار کاربر ثبت شده و تعداد پستهای ارسالی، این آمار واقعا کم نظیره و تیم مدیران در این زمینه بسیار خوب عمل کرده و جا داره که از زحمتهای همه این دوستان خوب سپاسگزاری کنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.