(03-11-2013, 12:24 PM)'saba-hp' نوشته: سلام عضو جدید هستم.ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد معدل 16/50 واسه دکترا تمایل دارم برم هلند
2مقاله آس اس آی،1کتاب تالیفی،5مقاله علمی پژوهشی،5مقاله کنفرانس داخلی،2سال سابقه کار مرتبط
دوره های امادگی آیلتس رو دارم میگذرونم و تا چند وقت دیگه کاملا اماده ام...به نظر شما شانس پذیرش من با این رزومه خوبه یا نه؟ اگه من تا فروردین 93 آیلتس بگیرم کی میتونم واسه پذیرش اقدام کنم؟و چقدر طول میکشه جواب پذیرش رو بدن؟ ممنون میشم یکم راهنماییم کنید.
دروود بر شما. ضمن خوش امدگویی به شما.
بله شانس داری اما باید نمره زبان هم گزارش کنی و ضمناً از معدل لیسانست هم خبری نداریم!! در کل هلند برای دکتری موقعیت محور است و باید در دپارتمانها جستجو کنی. ضمناً در هلند دکتری ددلاین خاصی نداره و هر وقت مراحل پذیرش شما انجلم شد تا زمان کوتاهی کارهای سفارت رو انجام میدین و راهی میشید.
ازاد اندیش باشی
بله شانس داری اما باید نمره زبان هم گزارش کنی و ضمناً از معدل لیسانست هم خبری نداریم!! در کل هلند برای دکتری موقعیت محور است و باید در دپارتمانها جستجو کنی. ضمناً در هلند دکتری ددلاین خاصی نداره و هر وقت مراحل پذیرش شما انجلم شد تا زمان کوتاهی کارهای سفارت رو انجام میدین و راهی میشید.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public