سلام دوستان... با تشکر از مطالب مفیدتون.. ممنون میشم اگر بتونین بهم کمک کنید... راستش من یه مقالهام واسه کنفرانس تو آمریکا اکسپت شده میخوام برا ویزا اقدام کنم ولی یه سری سوال در مورد مدارکش برام پیش اومده.. در مورد مدرک برای ثابت کردن اینکه بر میگردم بعد از کنفرانس با توجه به اینکه من دانشجو هستم، شاغل هم نیستم چه مدرکی بدم که قبول کنن؟ گواهی اشتغال به تحصیل و حساب بانکی کافیه یا سند ملکی هم ببرم؟ حساب بانکی حدوداً چقدر باید باشه؟ دیگه اینکه شنیدم به دختر مجرد سخت ویزا میدان آیا درسته این؟ یه سوال دیگم هم راجع دعوتنامه کنفرانس هستش... برام ایمیل اکسپت و فرستادن به همراه فایل پیدیاف...هزینه رجیسترو هنوز پرداخت نکردم چون تاریخش ۲ ماه دیگست.. فقط فرمهای که داده بودن و قبل رجیستر باید پر میکردم رو پر کردم... آیا بعد اینکه هزینه رجیسترو پرداختم باید اقدام کنم واسه ویزا؟ د اگه ویزا نیومد تکلیف هزینه رجیستر کنفرانس چی میشه؟ من راستش ۳ ماه بیشتر فرصت ندارم تا تاریخ کنفرانس به نظرتون میشه تو ۳ ماه کارش انجام شه؟ در ضمن چون مالزی هستم از سفارت همینجا میخوام اقدام کنم... خیلی خیلی ممنون میشم بتونین راهنماییم کنیم چون واقعا نیز دارم به جوابتون.. ببخشید سوالام زیاد شد:p
ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره در امریکا
|
|