03-11-2013, 10:25 PM
(03-11-2013, 10:15 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز من نظر خودم رو میگم:
درسته دولت ها ممکنه دید منفی و مثبت رو روی ملل مختلف نسبت به هم بر جای بگذارند ولی این خود ملل هستنید که میتونن اون دید رو که دیگران نسبت بهشون دارن رو عوض کنن
من به خصوص کشور ترکیه رو توضیح بدم چون خودم تحلیل گر مسایل روز و تاریخی اون مملکت هستم.البته خیلی خلاصه
در سالهای قبل 2000 این تصور بین مردم ایجاد شده بود که مردم ترکیه خونگرم نیستند و احساس راحتی نسبت به سایر ملت ها به خصوص کشور های اروپایی برای مثال ایمان نمیکنند...اما با زیاد شدن تعداد کارگران ترک در المان و نوع رابطشون این مساله کم کم به فراموشی سپرده شد و با اینکه تا حالا قبول نکردن ترکیه جزو اتحادیه اروپا بشه ولی جزو قدرتمندترین کشورها در جذب توریست هستش...
میتونین امارش رو از سایت ها مثلا واسه شهر انتالیا مشاهده کنین که شهریور امسال با وجود وضع به اصطلاح بد اقتتصادی چقدر توریست رفتن و یا استانبول...
سیاست های کشور ایران بیشتر از اینکه روی اینگونه مسایل تاثیر بذاره روی مسایل اقتصادی بیشترین تاثیر رو داره
مثلا یه نفر ایرانی که در امریکا درس میخونه انچنان مهم نیس براش مثلا دولت فلان کار رو بکنه یا نکنه تا اونوریا خوشبین باشن یا بدبین چون خودش میتونه این چیزا رو ثابت کنه و خود مثلا فرض کنید امریکاییا خواهان به شدت نگه داشتن نخبه ها حتی از کشور های به اصطلاح 180درجه مخالف سیاستشون هستن...
ولی مثلا قضیه ارز دانشجویی بسیار مهمتره برا فردی که فاند نداره و یا خونوادش وضع خوبی ندارن و یا سایر مسای اقتصادی که جاش این فروم نیست...
در بسیاری از کشور ها مثل ایران نیست که مردم عادی بیان از سیاست حرف بزنن(اینجا همه کارشناسن)...اونجا مردم عادی فرد رو از نظر رفتار و اخلاق خودش میسنجند نه ملیت (باز بر خلاف اینجا تا مینون فلانی غریبس دیدشون عوض میشه)
ولی خوب هر چقدر روابط بهتر باشه از دید کلان میشه گفت بهتره ولی فراموش نکنید قطار در حال حرکته و هیچگاه به عقب برنمیگرده!
بااحترام
خیلی ممنون،
سوالم صرفا به این خاطر بود که خدایه ناکرده یه اتفاقی بیفته که با یه کشوری زدیم به هم، حالا وضع من نوعی که اونجام چطور میشه.
چند وقت پیش فکر کنم هلند بود که مسئله ویزا رو اهرم فشار کرده بود حالانمیداد یه چیزی، ولی اینکه واسه بچه هایی که اونجا موندن مشکلی پیش اومد واسه تمدید یا نه رو نمیدونم.... در واقع میخوام بدونم انواع مشکلاتی که ممکنه واسه یه دانشجویی ایرانی پیش بیاد چیه؟
باز هم ممنون
سوالم صرفا به این خاطر بود که خدایه ناکرده یه اتفاقی بیفته که با یه کشوری زدیم به هم، حالا وضع من نوعی که اونجام چطور میشه.
چند وقت پیش فکر کنم هلند بود که مسئله ویزا رو اهرم فشار کرده بود حالانمیداد یه چیزی، ولی اینکه واسه بچه هایی که اونجا موندن مشکلی پیش اومد واسه تمدید یا نه رو نمیدونم.... در واقع میخوام بدونم انواع مشکلاتی که ممکنه واسه یه دانشجویی ایرانی پیش بیاد چیه؟
باز هم ممنون
Do not predict the future, try to shape the future