فکر می کنم برای این نوع موضوعها در صورتی که حالت جنرال و کلی داشته باشند (یعنی کشور خاصی مدنظر نباشه) میشه در انجمن سایر موارد تاپیکی با عنوان «تصور و روابط جوامع خارجی نسبت به دانشجویان ایرانی آن کشورها» (پیشنهادی) ایجاد کرد. اگر هم که کشور خاصی مدنظر پرسش کننده هست و فرد دنبال اون هست که در یک کشور خاص شرایط به چه شکل هست در انجمن زندگی در اون کشور (مثلا برای آمریکا در انجمن زندگی در آمریکا) چنین تاپیکی ایجاد بشه.
در مورد پرسش شما با توجه به اینکه کشور خاصی مدنظر نیست فکر می کنم گزینه اول (یعنی انجمن سایر موارد) براش مناسب تر باشه. دلیل اینکه در عنوان تاپیک پیشنهادی به موارد داخلی اشاره نکردم هم این هست که به هر حال از دیدگاه فیل*ترینگ٬ صحبت کردن در مورد شرایط خارج٬ راحت تر از صحبت کردن در مورد شرایط داخلی هست.
در مورد پرسش شما با توجه به اینکه کشور خاصی مدنظر نیست فکر می کنم گزینه اول (یعنی انجمن سایر موارد) براش مناسب تر باشه. دلیل اینکه در عنوان تاپیک پیشنهادی به موارد داخلی اشاره نکردم هم این هست که به هر حال از دیدگاه فیل*ترینگ٬ صحبت کردن در مورد شرایط خارج٬ راحت تر از صحبت کردن در مورد شرایط داخلی هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -