04-11-2013, 12:08 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2013, 12:09 AM توسط ForeverBlue.)
(03-11-2013, 09:59 PM)'nanock' نوشته: سلام
تو مسیر اپلای الان دارم روی زبان و مقاله کار میکنم.واسه انتخاب کشور سوالی داشتم. من یه استدلالی میکنم اگه میشه جنبه های مختلف اونو بررسی کنین...
الویتم اروپاست... تو رشته من سوئد و سوئیس و آلمان و هلند و بلژیک خوبند چون هم رنک خوبی دارن هم به تخصص ارائه شده علاقه دارم(الکترونیک-طراحی آی سی). واسه انتخاب کشور و دانشگاه توی اروپا باید پوزیشن پیدا کنم. با استادش مکاتبه کنم و شروع به اپلای. ولی موقعیتی رو فرض کنید که همه شون پوزیشن دارن و من میتونم به همه شون اپلای کنم. حالا اگه کسی با
1- وضع اقتصادی اوراق 2- نیاز شدید به محیط آرام 3- داشتن کمک هزینه بیشتر واسه فرستادن به ایران واسه خونواده 4- موندن بعد از اتمام تحصیلات
بخواد بره، کشور ها رو چطوری دسته بندی میکنین؟ حالا فرض کنید بعد اتمام تحصیلات بخوام هر از چند گاهی والدینم رو هم بیارم!!![img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
درود
1- با وضع اقتصادی اوراق هیچ کدام مناسب نیستند. سوئد برای دانشجویان بین المللی بسیار بسیار گران است. آلمان شاید بهتر باشد.
2- محیط آرام بستگی به مکانی دارد که بخواهید در آن زندگی کنید. همه این کشورها محیط آرام و ناآرام دارند.
3- چندان فرقی نمیکند.
4- در همه این کشورها اگر کار پیدا کنید (که بسیار سخت است) میتوانید پس از تحصیلات بمانید. البته در مورد سوئد دوران تحصیل جزو دوران اقامت 5 ساله (که برای شهروند شدن لازم دارید) نمیشود. در مورد سایر کشورها شرایط متفاوت است.
نکته: همه این کشورهایی که گفتید غیرانگلیسی زبان هستند، یعنی شما باید زبان سومی را نیز یاد بگیرید.
1- با وضع اقتصادی اوراق هیچ کدام مناسب نیستند. سوئد برای دانشجویان بین المللی بسیار بسیار گران است. آلمان شاید بهتر باشد.
2- محیط آرام بستگی به مکانی دارد که بخواهید در آن زندگی کنید. همه این کشورها محیط آرام و ناآرام دارند.
3- چندان فرقی نمیکند.
4- در همه این کشورها اگر کار پیدا کنید (که بسیار سخت است) میتوانید پس از تحصیلات بمانید. البته در مورد سوئد دوران تحصیل جزو دوران اقامت 5 ساله (که برای شهروند شدن لازم دارید) نمیشود. در مورد سایر کشورها شرایط متفاوت است.
نکته: همه این کشورهایی که گفتید غیرانگلیسی زبان هستند، یعنی شما باید زبان سومی را نیز یاد بگیرید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ