(04-11-2013, 11:57 PM)'mgorji' نوشته: دوستان، همانطور که به طور حتم می دونید و احتمالا تجربه کردید، یکی از مشکلاتی که همیشه وقت و انرژی آدم رو در پروسه مقاله یا پایان نامه می گیره بد قولی و وقت نداشتن اساتید هست.
لطفا دوستانی که در این زمینه تجربه دارند بیان کنند که چه طور بدون دلخوری و اینکه به ضررشون تموم بشه به این مشکل غلبه کردند؟
ممنون از توجه شما
راستش راهی نیست جز اینکه باهاشون راه بیاین و ترغیبشون کنید که کارتون رو زودتر راه بندازن! اگه در حالت عادی جواب نداد قسمشون بدین
از شوخی گذشته هرکاری که لازمه انجام بدین خودتون سر وقت انجام بدین...به قول یکی از بچه ها استادا بعضی وقتا دنبال بهانه ان تا کارو عقب بندازن....گفت من فقط دیروقت وقت دارم بگین باشه هر ساعتی بگین...بگن منگنه نیست که من این صفحاتو آماده کنم باید منگنه از کیفتون دربیارین بدین!! اصولا راهی ندارین جز اینکه با استادتون راه بیاین و قبول کنید که مجبورین اقلا 95 درصد کارو خودتون انجام بدین.... نهایتا مثلا در مورد مقاله بگین اگه وقت ندارن کس دیگه رو برا ویرایش معرفی کنن و اسمشون رو تو مقاله بنویسید. گاهی قبول میکنن یکی از همکارانشون رو معرفی کنن....باهاشون دلایل عجله تون رو هم درمیون بذارین....خلاصه هر راه حل و ابتکار و پولتیکی که به ذهنتون رسید ازش بهره بگیرید 

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا