05-11-2013, 12:05 PM
(05-11-2013, 11:48 AM)'rahelehh' نوشته: سلام با همه دوستان
اگه ممکنه نظرتون رو در مورد شرایط بنده بگین
لیسانس ریاضی محض معدل 13.08 دانشگاه شهید بهشتی
ارشد مهندسی صنایع معدل 18.20 آزاد تهران
1 مقاله کنفرانس ملی .1 کنفرانس بین المللی. 1 آی اس آی هم دارم ترجمه می کنم بفرستم تازه
زبان دارم میخونم واسه آیلتس 7
میخوام برا phd اپلای کنم ولی میخوام بدونم که آیا اختمال پذیرش دارم؟
برای چه رنکی اقدام کنم که احتمال فاند هم داشته باشم؟
آیا قبل از تکمیل نمره هام می تونم با اساتید صحبت کنم و ایمیل بزنم بهشون؟
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم
سلام و خوش آمدید
اول باید بگم که لیسانس و ارشدتون خیلی متفاوته و حتما یادتون باشه که یه موضوعی تعریف کنید برای دکترا که از هر دوش استفاده بشه و بعد دنبال استاد مرتبط بگردید...
بله حتما احتمال پذیرش دارید
خیلی رنک مهم نیست... فنلاند کلا حدود 20 تا دانشگاه بیشتر نداره که دکترا بدن، از بین همشون هم شاید 4 تا 5 تا دانشگاه استاد و دپارتمانِ مورد نظر شما رو داشته باشه... برای همشون اقدام کنید... آمریکا بحث رنک بیشتر مطرحه..
بله میتونید از همین الان با اساتید صحبت کنید.. قبل حتما جزوه رو کامل و با دقت بخونید و حتما موضوع خودتون رو مشخص کنید و بعد با استادا مکاتبه کنید..
موفق باشید
اول باید بگم که لیسانس و ارشدتون خیلی متفاوته و حتما یادتون باشه که یه موضوعی تعریف کنید برای دکترا که از هر دوش استفاده بشه و بعد دنبال استاد مرتبط بگردید...
بله حتما احتمال پذیرش دارید
خیلی رنک مهم نیست... فنلاند کلا حدود 20 تا دانشگاه بیشتر نداره که دکترا بدن، از بین همشون هم شاید 4 تا 5 تا دانشگاه استاد و دپارتمانِ مورد نظر شما رو داشته باشه... برای همشون اقدام کنید... آمریکا بحث رنک بیشتر مطرحه..
بله میتونید از همین الان با اساتید صحبت کنید.. قبل حتما جزوه رو کامل و با دقت بخونید و حتما موضوع خودتون رو مشخص کنید و بعد با استادا مکاتبه کنید..
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز