(05-11-2013, 10:09 PM)'butterfly' نوشته: مهناز تهران بودی؟ من کاریابی دولتی ( واقع در یکی از نمایندگی های اداره کار) ثبت نام کرده بودم و نامه های مورد نیاز برای مدرکم رو در عرض دو روز گرفتم. تازه دو روز شد چون من سحرخیز نبودم و نتونستم هر دو اداره رو تو یه روز برم. برام جالبه که برای بعضی از دوستان چند روز طول می کشه.
بله تهران بودم
کلا من اینو متوجه شدم که کاریابی ها سرعت عملشون باهم فرق داره ، ادارات کار هم همینطور
من نامه ام رو از کاریابی گرفتم و همون روز برم اداره کار و تازه پنج روز بعد ،نامه من به اضافه کپی مدرک موقت ام رو وارد سیستم کرده بودن
همه اینارو امروز تو پرونده ام دیدم !!! یعنی 5 روز فقط همین یه کار ساده ی اسکن مدارک و وارد کردنش تو سیستم طول کشیده بود !!! البته خب به آخر هفته خورد اما خب دو رو زتعطیل ، سه روز تعطیل !! دیگه پنج روز به تعویق افتادن چیه دیگه!!!!! 
بعدشم که کار بررسی مدارک طول کشید و گفتن ما باید دقیق بررسی کنیم!!! نمیدونم منظورشون چی بوده! آخه همه چی روشن و شفافه ! البته اینو بگم چون من شش ماه عدم کاریابی رو قبل از قبولی ارشدم گذرونده بودم شاید واسه همین الان یکم پیش خودشون فکر کردن نکنه این مورد خاصه!!! بیشتر بررسیش کنیم ! البته من ارشد شبانه ام و مشکلی بابت این نیست !!
کلا نمیشه دقیقا گفت چیکار دارن میکنن و کی و چطور بررسی خواهند کرد ! اما مهم پیگیری کاره ! باید سمج بود
کلا من اینو متوجه شدم که کاریابی ها سرعت عملشون باهم فرق داره ، ادارات کار هم همینطور

من نامه ام رو از کاریابی گرفتم و همون روز برم اداره کار و تازه پنج روز بعد ،نامه من به اضافه کپی مدرک موقت ام رو وارد سیستم کرده بودن

بعدشم که کار بررسی مدارک طول کشید و گفتن ما باید دقیق بررسی کنیم!!! نمیدونم منظورشون چی بوده! آخه همه چی روشن و شفافه ! البته اینو بگم چون من شش ماه عدم کاریابی رو قبل از قبولی ارشدم گذرونده بودم شاید واسه همین الان یکم پیش خودشون فکر کردن نکنه این مورد خاصه!!! بیشتر بررسیش کنیم ! البته من ارشد شبانه ام و مشکلی بابت این نیست !!

کلا نمیشه دقیقا گفت چیکار دارن میکنن و کی و چطور بررسی خواهند کرد ! اما مهم پیگیری کاره ! باید سمج بود
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....