'butterfly' pid='47755' dateline='1383681493'
نقل قول:تشکر از توضیحات خوبتون،
من به عنوان فارغ التحصیل گرایش انالیز عددی از رشته ریاضی کاربردی لازم می دونم قسمت اخر صحبتتون تصحیح کنم.
اصولا گرایش انالیز عددی که به مطالعه و بررسی و بهبود روش های عددی و همچنین ایجاد روش های جدید برای حل مسائل ریاضی می پردازد و به طور کلی علت پیدایش چنین شاخه ای از ریاضیات عدم امکان حل تحلیلی و یافتن جواب دقیق برای بسیاری از معادلات منتج از مدلسازی پدیده های مختلف فیزیکی، زیستی و غیره است. پس این تقسیم بندی شما که ریاضی کاربردی به رویکرد تحلیلی می پردازد و سایر رشته ها به رویکرد حل عددی چندان درست نیست. البته تحلیل ریاضیاتی بخشی از کار ریاضیدان های عددی و کاربردی هم هست به این صورت که ما فقط به پیاده سازی یک روش عددی بر روی یک مساله خاص و بهبود جواب ها اکتفا نمی کنیم و یک مقاله پر محتوا در این زمینه معمولا شامل چند قضیه برای اثبات نظری نتایج عددی مقاله نیز می باشد. در واقع متخصصان ریاضی همواره با اثبات های ریاضیاتی این اطمینان خاطر را برای سایر متخصصان فراهم می کنند که می توان روش مورد نظر را به با اسودگی خاطر استفاده کرد.
در تایید سخن هم رشته ای عزیز. اولین مقالهای که من داشتم با رشته مهندسی مکانیک یکی بود . امروزه Inverse Problem یک شاخهی بین رشتهای معرفی میشه که فقط بچههایی که گرایش عددی و به طور خاص معادلات کار می کنند با آن سر و کار دارن. در سطح حرفه ای به مدلسازی ختم میشه و در در سطوح پایین تر، ارائه روشهای عددی (غالباً با توسعه چشمگیر) به عنوان ابزای برای بهبود خروجی در مسائل کنونی هست.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers