06-11-2013, 01:26 PM
(31-10-2013, 09:55 PM)'Charming' نوشته: سلام
ببخشین سوال اول من زیاد مرتبط نیس ولی از دوستان باتجربه راهنمای میخوام
فاند بین اساتید چطور توزیع میشه (آیا درجه استاد تاثیری داره؟)
دوما دوستانی میگفتن ظاهرا کار با assistant professor سخت تره..دلیل اصلیش چی هستش؟
بعدش آیا واسه فردی که دوست داره زیاد کار کنه (به نوعی پول بگیره[img]images/smilies/smile.gif[/img]) assistant بهتره یا associate و یا .... یا بستگی به فرد داره؟ فکر کنم کار با استاد جوان بهتر باشه دیگه درسته؟
خیلی ممنون
تا اونجا که میدونم درجه استاد به طور مستقیم در تخصیص فاند تاثیر نداره، اما طبیعتا برخی از استادهای سرشناس راحتتر میتونند از موسسات و شرکتهای مختلف پول جذب کنند و در نتیجه این جور استادها معمولا فاند بیشتری دارند. از طرف دیگه استادهای تازه کار (assistant professor) در امریکا معمولا موقعی که جذب دانشگاه میشن از طرف دانشگاه مقداری فاند بهشون تخصیص داده میشه که بتونند در سالهای اول کار فاند یکی دو تا دانشجو رو پرداخت کنند تا بعد به تدریج خودشون بتونند پول جذب کنند. در نتیجه احتمال این که استادهای تازه کار فاند داشته باشند، وجود داره.
در مورد سوالهای دیگه، در پستهای قبل توضیح داده شده. استادهای تازه کار با توجه به این که مدت چند سالی فرصت دارند تا بتونند درجه associate professor رو بدست بیارند، از دانشجوها کار بیشتری میکشند و در خیلی از مواقع پول بیشتری هم نسبت به استادهای دیگه نمیدهند. در نتیجه این ایده که اگر بیشتر کار کنید، پول بیشتری هم خواهید گرفت، لزوما درست نیست.
در مورد سوالهای دیگه، در پستهای قبل توضیح داده شده. استادهای تازه کار با توجه به این که مدت چند سالی فرصت دارند تا بتونند درجه associate professor رو بدست بیارند، از دانشجوها کار بیشتری میکشند و در خیلی از مواقع پول بیشتری هم نسبت به استادهای دیگه نمیدهند. در نتیجه این ایده که اگر بیشتر کار کنید، پول بیشتری هم خواهید گرفت، لزوما درست نیست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.