توضیحات رو Mami عزیز دادند. البته فکر می کنم این دوستمون بیشتر این قسمت سوالش مربوط به «دم در» و «پیش افسر» هست. اینکه مدارکی رو که فردی که در ابتدای ورود به سفارت می گیره رو به فرد دوباره پس می دهند که داخل وقتی نوبتش شد به افسر نشون بده یا خیر. اگر سوال رو درست متوجه شدم باشم پاسخ کوتاهش اینه که این دو اتاق (یعنی باجه تحویل گرفتن مدارک و اتاقی که افسرها در اون مصاحبه میکنند) از پشت به هم وصل هستند! در واقع مدارکی رو که اون فرد اول گرفته و به شما پس نمی دهند رو میبرند و به افسر موردنظر تحویل میدهند و اون افسر وقتی به مدارک شما رسید شماره شما رو صدا میزنه. بعد یک سری مدارک رو همونطور که Mami هم اشاره کردند پیش خودشون نگه میدارند و یک سری (مثل I-20) رو هم به همراه فرم نتیجه مصاحبه به شما برمیگردونند.
در مورد کپی ها و مدارک اضافی هم به دلیل حساسیت و وسواس برخی از دوستان هست وگرنه از شما در حالت عادی فقط همون چیزهایی رو میخواهند که در ایمیل اشاره شده و بقیه حالت اختیاری دارند و اگر نداشته باشید هم مشکل خاصی ندارد.
البته این رو هم اشاره کنم که این اطلاعات مربوط به یک سال پیش و سفارت آنکارا هست و ممکنه در حال حاضر یا در سفارت های دیگه روند تحویل گرفتن مدارک به شکل دیگری باشه. ولی در هر حال٬ به نظرم خیلی ذهنتون رو درگیر این موضوع نکنید و فقط مدارکی رو که در ایمیل سفارت اشاره شده رو به همراه یک سری مدارک که فکر می کنید ارائه اونها ممکنه کمکی به شما کنه رو با خودتون ببرید و در مورد بقیه مراحل در خود سفارت هم افراد مشابه زیادی هست و هم خودشون راهنمایی می کنند و مشکل خاصی نخواهد بود.
در مورد کپی ها و مدارک اضافی هم به دلیل حساسیت و وسواس برخی از دوستان هست وگرنه از شما در حالت عادی فقط همون چیزهایی رو میخواهند که در ایمیل اشاره شده و بقیه حالت اختیاری دارند و اگر نداشته باشید هم مشکل خاصی ندارد.
البته این رو هم اشاره کنم که این اطلاعات مربوط به یک سال پیش و سفارت آنکارا هست و ممکنه در حال حاضر یا در سفارت های دیگه روند تحویل گرفتن مدارک به شکل دیگری باشه. ولی در هر حال٬ به نظرم خیلی ذهنتون رو درگیر این موضوع نکنید و فقط مدارکی رو که در ایمیل سفارت اشاره شده رو به همراه یک سری مدارک که فکر می کنید ارائه اونها ممکنه کمکی به شما کنه رو با خودتون ببرید و در مورد بقیه مراحل در خود سفارت هم افراد مشابه زیادی هست و هم خودشون راهنمایی می کنند و مشکل خاصی نخواهد بود.
(06-11-2013, 11:18 AM)'Charming' نوشته: دوما آیا این مدارک اولیه که دم در میگیرن مثل I-20 و DS-160 و ....دوباره بهمون پس میدن همونجا؟ اگه پس نمیدن مگه خود افسر I-20 رو نگاه نمیکنه و یا DS رو؟
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -