06-11-2013, 11:45 PM
در تکمیل توضیحات M1KE و MaMi عزیز عرض کنم که در کنسولگری دوبی، به محض ورود پرینت وقت سفارت+پاسپورت و... چک میکردند و مجددا بر میگردوندند. در تمامی مراحل در داخل کنسولگری هم وقتی پاسپورت، فرم DS و ... بررسی میکردند بر میگردوندند به جز آفیسر (مصاحبه کننده) که DS، CV، SOP، RP نگه داشت و I20 را پس داد. وقتی سیستم شماره ای رو اعلام میکنه (مثل بانک) آفیسر با دریافت فرم DS-160 و با استفاده از دستگاه کد خوان به اطلاعات متقاضی دسترسی پیدا میکنه و قبلش اطلاعی نداره که نفر بعدی کی خواهد بود.
(06-11-2013, 11:07 PM)'M1KE' نوشته: توضیحات رو Mami عزیز دادند. البته فکر می کنم این دوستمون بیشتر این قسمت سوالش مربوط به «دم در» و «پیش افسر» هست. اینکه مدارکی رو که فردی که در ابتدای ورود به سفارت می گیره رو به فرد دوباره پس می دهند که داخل وقتی نوبتش شد به افسر نشون بده یا خیر. اگر سوال رو درست متوجه شدم باشم پاسخ کوتاهش اینه که این دو اتاق (یعنی باجه تحویل گرفتن مدارک و اتاقی که افسرها در اون مصاحبه میکنند) از پشت به هم وصل هستند! در واقع مدارکی رو که اون فرد اول گرفته و به شما پس نمی دهند رو میبرند و به افسر موردنظر تحویل میدهند و اون افسر وقتی به مدارک شما رسید شماره شما رو صدا میزنه. بعد یک سری مدارک رو همونطور که Mami هم اشاره کردند پیش خودشون نگه میدارند و یک سری (مثل I-20) رو هم به همراه فرم نتیجه مصاحبه به شما برمیگردونند.
در مورد کپی ها و مدارک اضافی هم به دلیل حساسیت و وسواس برخی از دوستان هست وگرنه از شما در حالت عادی فقط همون چیزهایی رو میخواهند که در ایمیل اشاره شده و بقیه حالت اختیاری دارند و اگر نداشته باشید هم مشکل خاصی ندارد.