07-11-2013, 01:24 PM
(07-11-2013, 01:02 PM)'bamdaddd' نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز، من از تهران هستم، به نظرتون پادگان اراک برای آموزشی بهتره یا مرزن آباد؟ (اعزام ۱ دی) و اینکه آیا امکان داره که با فوق لیسانس تقسیم بشم مرزبانی؟ ( معاف از رزم هستم)
سلام، دوست عزیز کسی نیست که سوال شما رو جواب بده، چون کسی نیست که هم پادگان مالک اشتر اراک بوده باشه هم مرزن آباد[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] مگه اینکه مقطعی خدمت کرده باشه...
ولی درخصوص اراک که خودم بودم بگم که، اراک واسه فوق لیسانسها بد نیست، هوای فوق لیسانسها و دکتراها رو دارن تا حدودی، چون همه سن بالان، میترسن اذیت کنن کسی بلایی سرش بیاد[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
درضمن مرزبانی همیشه به این معنی نیست که شما بری لب مرز خدمت کنی، من که ستاد فرماندهی تهران خدمت کردم، اینجا نیز مرزبانیها بودن، بعضی هم خدمتیهای من مرزبانی افتادن، ولی تهران، ستاد فرماندهی نیروی انتظامی ونک ...
همین، موفق باشی
ولی درخصوص اراک که خودم بودم بگم که، اراک واسه فوق لیسانسها بد نیست، هوای فوق لیسانسها و دکتراها رو دارن تا حدودی، چون همه سن بالان، میترسن اذیت کنن کسی بلایی سرش بیاد[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
درضمن مرزبانی همیشه به این معنی نیست که شما بری لب مرز خدمت کنی، من که ستاد فرماندهی تهران خدمت کردم، اینجا نیز مرزبانیها بودن، بعضی هم خدمتیهای من مرزبانی افتادن، ولی تهران، ستاد فرماندهی نیروی انتظامی ونک ...
همین، موفق باشی