10-11-2013, 06:28 PM
(10-11-2013, 03:55 PM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من برای دو تا دانشگاه توی آمریکا میخوام اقدام کنم که توی مرحله ثبت نام مدرک غیر رسمی قبول میکنن ، من ارشد دانشگاه شیراز هستم و هنوز دفاع نکردم و میخوام ریز نمرات رو بگیرم ، کارشناسی دانشگاه ولیعصر رفسنجان (دولتی) بودم، چند تا سوال:
1 -آیا کسی از دانشگاه شیراز هست که در حین تحصیل ریز نمره غیر رسمی گرفته باشه و روندش رو بدونه
2 -جریان توی پاکت گذاشتن و مهرو موم شده آیا برای نمرات رسمی هست یا فرق نمیکنه
3-مثلا اگه بخوایم 10 تا دانشگاه اقدام کنیم باید 10 تا ترجمه از دارالترجمه ببریم به دانشگاه پاکت بخریم و اونا مهر کنن و غیره؟؟
ممنون میشم زود جواب بدین
دوست عزیز از اخر به اول جواب میدم
اگر پستی میفرستید بله باید 10 تا کارنامه بذارید تو 10 عدد پاکت (البته کارنامه هاتون فقط مهر مترجم میخوره چون غیر رسمیه)...قطعا requirement های دانشگاه رو بخون
تا اونجایی که میدونم فرق نمیکنه (مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگا نکردن همینجوری گذاشتن) هر چند ترجمه های من رسمی بود
جواب اولی رو نمیدونم ولی اگه اینجا کسی پیدا نشد همون دانشگاه بهرتین منبع هستش
اگر پستی میفرستید بله باید 10 تا کارنامه بذارید تو 10 عدد پاکت (البته کارنامه هاتون فقط مهر مترجم میخوره چون غیر رسمیه)...قطعا requirement های دانشگاه رو بخون
تا اونجایی که میدونم فرق نمیکنه (مثلا تو دانشگاه سراسری من اصلا نگا نکردن همینجوری گذاشتن) هر چند ترجمه های من رسمی بود
جواب اولی رو نمیدونم ولی اگه اینجا کسی پیدا نشد همون دانشگاه بهرتین منبع هستش
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.