(11-11-2013, 02:54 PM)'نادیا حری' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد تغذیه از دانشگاه تهران هستم
معدل کل دوره ی کارشناسی : 17/75
معدل کل دوره ی ارشد تا حالا و بدون در نظر گرفتن نمره ی پایان نامه : 17/90 که مسلما بالاتر خواهد رفت و به بالای 18 می رسه
هنوز امتحان آیلتس رو ندادم و مقالات پایان نامه هم هنوز به چاپ نرسیده و دارم روی داده ها کار میکنم
سابقه ی کار در پالایشگاه هم دارم و 6 پوستر (2 بین المللی و 4 داخلی) و 1 مقاله ی فارسی و 1 کتاب ترجمه در مرحله ی ویرایش دارم
بنظر شما چقدر شانس گرفتن fund و پذیرش برای مقطع دکترا رو در دانشگاه های کانادا دارم
واینکه باید چه کاری انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام،
به نظر من رزومه خوبی داره، خصوصاً برای کانادا معدلات خیلی خوبه...
شما شانستون خوبه برای پذیرش و فاند گرفتن، از اینجا به بعد مهمترین مواردی که داشتنش لازم و ضروریه دو نمره خیلی مهم و اساسی یعنی TOEFL یا IELTS(یکی از این دو، دانشگاه های کانادا هردو رو قبول دارن) و GRE هستش...
البته شما هدفتون رو مشخص کنید، و ابتدا یه نگاه به رنکینگ و دانشگاه های کانادا بندازید، و با مراجعه به سایت دانشگاه های مورد نظر با حداقل شرایط لازم برای اپلای کردن آشنا بشید، اینکه حداقل نمره TOEFL و GRE برای اپلای کردن چنذه. سپس برای دستیابی به نمره مورد نظر برنامه ریزی مناسب داشته باشید.
جهت آشنایی با نحوه برنامه ریزی و آمادگی برای اپلای کردن قبل از هرچیز اینجا را مطالعه کنید.
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون TOEFL به اینجا مراجعه کنید،
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون IELTS به اینجا مراجعه کنید،
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون GRE به اینجا مراجعه کنید.
با یه برنامه ریزی خوب میتونید پذیرش همراه با فاند بگیرید.
موفق باشید.
به نظر من رزومه خوبی داره، خصوصاً برای کانادا معدلات خیلی خوبه...
شما شانستون خوبه برای پذیرش و فاند گرفتن، از اینجا به بعد مهمترین مواردی که داشتنش لازم و ضروریه دو نمره خیلی مهم و اساسی یعنی TOEFL یا IELTS(یکی از این دو، دانشگاه های کانادا هردو رو قبول دارن) و GRE هستش...
البته شما هدفتون رو مشخص کنید، و ابتدا یه نگاه به رنکینگ و دانشگاه های کانادا بندازید، و با مراجعه به سایت دانشگاه های مورد نظر با حداقل شرایط لازم برای اپلای کردن آشنا بشید، اینکه حداقل نمره TOEFL و GRE برای اپلای کردن چنذه. سپس برای دستیابی به نمره مورد نظر برنامه ریزی مناسب داشته باشید.
جهت آشنایی با نحوه برنامه ریزی و آمادگی برای اپلای کردن قبل از هرچیز اینجا را مطالعه کنید.
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون TOEFL به اینجا مراجعه کنید،
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون IELTS به اینجا مراجعه کنید،
جهت آشنایی با ساختار، منابع و مشاوره در خصوص آزمون GRE به اینجا مراجعه کنید.
با یه برنامه ریزی خوب میتونید پذیرش همراه با فاند بگیرید.
موفق باشید.