(11-11-2013, 02:54 PM)'نادیا حری' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد تغذیه از دانشگاه تهران هستم
معدل کل دوره ی کارشناسی : 17/75
معدل کل دوره ی ارشد تا حالا و بدون در نظر گرفتن نمره ی پایان نامه : 17/90 که مسلما بالاتر خواهد رفت و به بالای 18 می رسه
هنوز امتحان آیلتس رو ندادم و مقالات پایان نامه هم هنوز به چاپ نرسیده و دارم روی داده ها کار میکنم
سابقه ی کار در پالایشگاه هم دارم و 6 پوستر (2 بین المللی و 4 داخلی) و 1 مقاله ی فارسی و 1 کتاب ترجمه در مرحله ی ویرایش دارم
بنظر شما چقدر شانس گرفتن fund و پذیرش برای مقطع دکترا رو در دانشگاه های کانادا دارم
واینکه باید چه کاری انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط دوست عزیز دقت کنید در ادامه صحبت دوستمون کانادا خیلی از رشته هاش جی ار ای نمیخواد...این مورد بسیار مهمه
مقاله داخلی زیاد به درد نمیخوره و سعی کن isi بدی
باز از سایت دانشگاه چک کنید
من با رشته شما اشنا نیستم ولی همون طور که دوستمون گفتن رزومتون واسه کانادا خوبه زبان بالا بیارید کارتون بهتر جلو میره
مقاله داخلی زیاد به درد نمیخوره و سعی کن isi بدی
باز از سایت دانشگاه چک کنید
من با رشته شما اشنا نیستم ولی همون طور که دوستمون گفتن رزومتون واسه کانادا خوبه زبان بالا بیارید کارتون بهتر جلو میره
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.