13-11-2013, 08:44 AM
این موضوع را وقتی ثبت نام میکنید تا حدی خودشون اطلاع دارند و در هزینههای زندگی در نظر میگیرند و از طرف دیگه هزینههای نفر دوم در مقایسه با نفر اول ناچیز هست. برای نمونه از حدود ۳۰ هزار دلاری که سالانه شما میبایست در نظر بگیرید حدود ۱۸ هزارتای اون برای Tution and fee هست که فقط مربوط به نفر اصلی هست و حدود ۱۲ هزارتا هم به طور مشترک مربوط به هزینه اسکان (که میتونه مشترک هم استفاده بشه) و خورد و خوراک هست.
به عبارتی حتی اگر میزان فاندی که به شما میدهند برای یک نفر باشه به نظرم تامین کردن هزینههای نفر دوم از حساب شخصی که بیشتر فقط شامل خورد و حوراک هست خیلی کار سختی نخواهد بود و با کمی صرفهجویی بیشتر هم امکانپذیر هست. من اگر خودم بودم سر این چند هزار دلار اضافی چونه نمیزدم و جدای از اینکه با توجه به اینکه از ابتدا اطلاع دارند که شما متاهل هستید قاعدتا فاند شما را کمی بیشتر در نظر میگیرند. وقتی I-20 را میدهند دقیق محاسبه شما که هزینه هر کدام از اینها برای شما چقدر هست و چه بخشی ازاون رو دانشگاه خواهد داد در صورتی که فول فاند باشید اینها را هم در نظر میگیرند.
به عبارتی حتی اگر میزان فاندی که به شما میدهند برای یک نفر باشه به نظرم تامین کردن هزینههای نفر دوم از حساب شخصی که بیشتر فقط شامل خورد و حوراک هست خیلی کار سختی نخواهد بود و با کمی صرفهجویی بیشتر هم امکانپذیر هست. من اگر خودم بودم سر این چند هزار دلار اضافی چونه نمیزدم و جدای از اینکه با توجه به اینکه از ابتدا اطلاع دارند که شما متاهل هستید قاعدتا فاند شما را کمی بیشتر در نظر میگیرند. وقتی I-20 را میدهند دقیق محاسبه شما که هزینه هر کدام از اینها برای شما چقدر هست و چه بخشی ازاون رو دانشگاه خواهد داد در صورتی که فول فاند باشید اینها را هم در نظر میگیرند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -