در مورد مشکل لوزه که باعث تنگی نفس شده به نظرم میشه اون رو زیر مجموعه بخش بیماریهای تنفسی و ریه در نظر گرفت. چرا که هر مشکلی که به شکلی باعث مشکل در دستگاه تنفسی شده باشه رو میشود در این بخش در نظر گرفت. برای نمونه در بندهای ۳ و ۲۱ از ماده ۳۵ اشاره شده که:
بند ۳- تغيير شكلهاي مادرزادي مجاري هوايي ( فيستولها و تراكثوبرونكومکالي) معاف دائم.
بند ۲۱- اجسام خارجي ريه، برونش و مدياستن كه عارضه ريوي ايجاد كرده و باعث اختلال در فونكسيون ريه شده باشد به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نظامي يا دانشگاهي معاف دائم.
به نظرم هر دوی اینها تا حدی به مشکلات مشابه شما اشاره دارند که در اونها تغییر شکل مادرزادی مجاری هوایی یا اجسام خارجی ریه باعث اختلال در کارکرد تنفس شده. به نظرم در این مورد نام بیماری را «اختلال در دستگاه تنفسی به دلیل تغییر شکل مجاری هوایی در اثر بزرگی لوزهها و وجود لوزه سوم» بنویسید.
در مورد کبد چرب هم اگر ثابت شود معاف دائم میشوید. در بندهای ۱۰ و ۱۱ ماده ۳۷ اشاره شده که:
بند ۱۰- بيماريهاي متابوليك كبدي معاف دائم.
بند ۱۱- بيماريهاي عروقي كبد معاف دائم.
باید مشخص شود که دلیل کبد چرب شما چیست چون عوامل مختلفی مثل دیابت٬ چاقی٬ سو٬تغذیه و مصرف الکل در آن تاثیرگذار هستند. در هر حال دلیل هر چه که باشد ممکن است یک سری آزمایشهایی برای بررسی اختلالات زمینهای همچون دیابت و چربی خون و هپاتیت انجام شود یا حتی نیاز به نمونه برداری از کبد باشد. یکی از دوستان خود من این مشکل را داشت و با نمونهبرداری بیماریاش ثابت شد و معاف شد.
بیماری شیزوفرنی یا اسکیزوفرنی به طور خلاصه به معنی «متوهم» بودن فرد هست که تشخیص اون معمولا از راه اظهارات خود بیمار و مشاهده رفتار او هست. برای درمان هم بسته به شدت بیماری ممکنه از توانبخشی و مراجعه به مشاور٬ مصرف داروهای ضد جنون یا در موارد شدیدتر که امکان ایجاد خطر برای خود و دیگران باشه به بستری شدن فرد در بیمارستان بیانجامه.
با این توضیحات طبیعی هست که برای اثبات این بیماری میبایست سابقه مراجعه به مشاور و وجود پرونده یا مصرف دارو در این زمینه و غیره وجود داشته باشه و به احتمال زیاد خودشان هم یک سوال هایی در این زمینه بپرسند. با توجه به اینکه در این مورد خاص هر چه عملکرد شما بدتر باشد تاثیر بهتری خواهد گذاشت به نظرم داشتن استرس در نهایت نباید تاثیر منفی روی نتیجهای که میخواهید بگیرید (یعنی گرفتن معافی) بگذارد چون هر چه طبیعیتر رفتار کنید اینطور برداشت میشود که مشکلی ندارید! اصولا اگر قرار به پرسیدن سوال باشد میبایست مربوط به تجربه توهمهای شنیداری و خیالات غیر واقعی و مواردی از این دست باشند. اینکه این نوع معافیتها بعدها چه اثراتی روی زندگی فرد از نظر شغلی و حرفهای میگذارند را اطلاع ندارم ولی شاید بد نباشه یک تحقیقی در این موارد هم انجام بدین.
بند ۳- تغيير شكلهاي مادرزادي مجاري هوايي ( فيستولها و تراكثوبرونكومکالي) معاف دائم.
بند ۲۱- اجسام خارجي ريه، برونش و مدياستن كه عارضه ريوي ايجاد كرده و باعث اختلال در فونكسيون ريه شده باشد به شرط ثبوت در بيمارستانهاي نظامي يا دانشگاهي معاف دائم.
به نظرم هر دوی اینها تا حدی به مشکلات مشابه شما اشاره دارند که در اونها تغییر شکل مادرزادی مجاری هوایی یا اجسام خارجی ریه باعث اختلال در کارکرد تنفس شده. به نظرم در این مورد نام بیماری را «اختلال در دستگاه تنفسی به دلیل تغییر شکل مجاری هوایی در اثر بزرگی لوزهها و وجود لوزه سوم» بنویسید.
در مورد کبد چرب هم اگر ثابت شود معاف دائم میشوید. در بندهای ۱۰ و ۱۱ ماده ۳۷ اشاره شده که:
بند ۱۰- بيماريهاي متابوليك كبدي معاف دائم.
بند ۱۱- بيماريهاي عروقي كبد معاف دائم.
باید مشخص شود که دلیل کبد چرب شما چیست چون عوامل مختلفی مثل دیابت٬ چاقی٬ سو٬تغذیه و مصرف الکل در آن تاثیرگذار هستند. در هر حال دلیل هر چه که باشد ممکن است یک سری آزمایشهایی برای بررسی اختلالات زمینهای همچون دیابت و چربی خون و هپاتیت انجام شود یا حتی نیاز به نمونه برداری از کبد باشد. یکی از دوستان خود من این مشکل را داشت و با نمونهبرداری بیماریاش ثابت شد و معاف شد.
(13-11-2013, 04:42 AM)'farzad67' نوشته: با سلام و خسته نباشید. خیلی سایت خوبی دارید. ممنون.
خواهشا یک راهنمایی منم بفرمایید.دچار سردرگمی شدم.
بنده بهمن سال گذشته فارغ التحصیل شدم.
و تا 15 بهمن امسال فرصت دارم خودم را معرفی به نظام وظیفه کنم.
بنده چند تا مشکل دارم. و یکی از همه به نظرم مهمتر. بنده دچار لوزه های خیلی بزرگ و لوزه سوم دارم. اما هر چی در قواینن معافیت گشتم نتونستم بیماریمو پیدا کنم! اصلا هیچی ازش نیست. همین لوزه های بزرگ باعث شده می دوم دچار تنگی نفس بشم. در بلعیدن غذا هم مشکل دارم. و هر سال چندین بار سرما می خورم. از راه دهان صبح اول صبح نفس بکشم سرما می خورم! لوزه ها اونجوری من بررسی کردم دو نوع هستن کامی و لوزم سوم. کامی ها همون دو تا لوزه هستن. برای من که خیلی بزرگ هستن. و لوزه سوم که دیده نمیشه هم دارم. حالا به نظرتان با این مشکل معاف دائم میشم. تا براش اقدام کنم. با توجه به فرصتی که مانده حدود دو ماه و 15 روز اقدم کنم وارد غیبت نمی شم.
در مورد مشکل دیگم. من فتق داشتم و بچه بودم عمل کردم. سال اول دبستان. اما مشکلاتی دارم. اینکه مدت زیادی روی صندلی نشسته باشم پام می گیره. یعنی بعضی اوقات می گیره.و در جای عملم وقتی پام را بالا و پایین می کنم یک رگ مثل اینکه جا به جا میشه و صدا میده! مشکل کبد چرب هم دارم.
می تونم جز لوزه هام این موارد را هم مطرح کنم. و در ضمن من جایی و در هیچ سایتی ندیدم کسی این مشکل من را داشته باشه و برای معافیت اقدام کرده باشه. مثل اینکه لوزه ها در بزرگ سالی کوچیک میشن اما از من اینطور نیستن.
برای درخواست معافی باید چطور بیماری ام را مطرح کنم.
مرسی که وقت می گزارید جواب می دین.
در ضمن اگر بخوام اقدام کنم باید اسم بیماریمو چی بنویسم؟
دوستان کسی نیست جواب این سوالمو بده.
حیاتی ست.
چیکار باید بکنم. اسم بیماریم اصلا در لیست بیماری های نظام وظیفه نیست.
بیماری شیزوفرنی یا اسکیزوفرنی به طور خلاصه به معنی «متوهم» بودن فرد هست که تشخیص اون معمولا از راه اظهارات خود بیمار و مشاهده رفتار او هست. برای درمان هم بسته به شدت بیماری ممکنه از توانبخشی و مراجعه به مشاور٬ مصرف داروهای ضد جنون یا در موارد شدیدتر که امکان ایجاد خطر برای خود و دیگران باشه به بستری شدن فرد در بیمارستان بیانجامه.
با این توضیحات طبیعی هست که برای اثبات این بیماری میبایست سابقه مراجعه به مشاور و وجود پرونده یا مصرف دارو در این زمینه و غیره وجود داشته باشه و به احتمال زیاد خودشان هم یک سوال هایی در این زمینه بپرسند. با توجه به اینکه در این مورد خاص هر چه عملکرد شما بدتر باشد تاثیر بهتری خواهد گذاشت به نظرم داشتن استرس در نهایت نباید تاثیر منفی روی نتیجهای که میخواهید بگیرید (یعنی گرفتن معافی) بگذارد چون هر چه طبیعیتر رفتار کنید اینطور برداشت میشود که مشکلی ندارید! اصولا اگر قرار به پرسیدن سوال باشد میبایست مربوط به تجربه توهمهای شنیداری و خیالات غیر واقعی و مواردی از این دست باشند. اینکه این نوع معافیتها بعدها چه اثراتی روی زندگی فرد از نظر شغلی و حرفهای میگذارند را اطلاع ندارم ولی شاید بد نباشه یک تحقیقی در این موارد هم انجام بدین.
(13-11-2013, 02:50 AM)'vgas' نوشته: سلام
من بیماری شیزوفرنی دارم و میخواهم از این طریق اقدام کنم برای معافی .
حالا خواستم ببینم من توی کمیسیون وقتی برم ازم سوال و جواب می کنن ؟؟؟؟؟
من توی مواقع مهم استرس شدیدی میگیرم، میترسم خراب کنم......................
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -