بچه ها حواستون باشه اگه میخواید واسه تافل ثبت نام کنین بهتره با کردیت کارت دوستان یا اقوامتون استفاده کنین و به هیچ وجه وچر نخرید (وچر رو به عنوان آخرین راه حل در نظر بگیرید). هستن کسایی که در خارج از ایران تحصیل میکنن و خانوادشون در ایران به پول نیاز داره و این کار رو حتی بدون کارمزد هم انجام میدن فقط باید قابل اعتماد باشند. من هفته پیش رفته بودم سازمان سنجش به مسئولش گفتم که من امتحان تافلم حدود 8 ماه پیش کنسل شد و ای تی اس به من یک وچر دیگه داده. ای تی اس هم گفته فقط میتونی کنسل کنی و ریفاند کامل بگیری و قابل انتقال به غیر نیست. وقتی از مسئول سنجش پرسیدم گفت بهتره بری امتحان بدی چون گرفتن این پول خیلی دردسر داره. بهش میگم من نمره تافل قبلیم خوب شده و پذیرش هم گرفتم. چی برم امتحان بدم! میگه بودن کسایی که تا 2 سال هم شده پولشون نتونستن بگیرن. بعدش گفتم شما این 190 دلار به چه نرخی میخواین حساب کنین، مبادله ای دیگه، دیدم دارم من من میکنه، گفتم نکنه میخواید 1226 تومن حساب کنین، آخرشم گفت نمیدونم. خلاصه بچه ها حواستون باشه یا وچر نخرید یا اگر هم میخرید از جایی بخرید که اگه چنین اتفاقاتی واستون افتاد بتونین به پولتون برسید.
سوالات پیرامون ووچر نامبر (Voucher number) و مراکز فروش آن
|
|