13-11-2013, 10:30 PM
(12-11-2013, 05:58 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
من کارشناسی فیزیک با معدل 14.69 دانشگاه تربیت معلم و ارشدم در رشته فوتونیک مالک اشتر با معدل 16.71 تمام کردم 5 مقاله داخلی 2کنفرانس بین المللی 1سال کار پژوهشی نمره زبانم هم دارم میرم کلاس آیلتس فعلا فکر کنم حدود 5 باشه الان نمره ام. تو کنفرانسی که رفته بودم رنیس هیئت مدیره کنفرانس یک پروفسور کانادایی بود که خیلی از کار من خوشش امده بود و به من گفت هر وسیله ای بخوای برات تهیه می کنم و میفرستم!!! من براشون ایمیل زدم که می خوام پذیرش بگیرم و ایشون گفتن شرایط دانشگاهشون چیه بعد از ان هم ایمیل زدم که استاد راهنمای من میشید و پاسخی ندادند. 2 ماه پیش من برایشان ایمیل زدم که وسیله لازم دارم برای تستهام ایشان هم در پاسخ گفتن برات میفرستم مشخصات وسایلت را بگو وسایل را رایگان برام فرستادند. من به ایشان گفته بودم که برای پاییز 2014 می خوام پذیرش بگیرم و الان هم مدارکم متاسفانه آمده نیست:چند تا سوال داشتم
1-با رزومه من احتمال پذیرش برای دانشگاه های کانادا وجود داره یا نه؟
2- اگه وقتم را برای زبان بذارم برای ترم زمستان یا بهار امکانش هست پذیرش بگیرم ؟
3- یک گزینه دیگه هم وجود داره اینکه من وقتم را برای کار با وسیله هایی که استاد برام فرستادن بذارم و به رزومه ام مقاله اضافه کنم و برای ترم پاییز سال 2015 اقدام کنم و همان دانشگاهی که استاد هستن پذیرش بگیرم که خودم فکر می کنم خیلی دیر میشه
ببخشید طولانی شد شما جای من بودید چی کار می کردید؟
دوست عزیز اولا یک مورد عرض کنم: دانشگاههای کانادا استاد محور هستن ولی شدیدا روی مینیموم ها حساس هستن
دوستی داشتم با 2 نمره کم تافل نتونست پذیرش بگیره از ubc
اولا متاسفانه معدل لیسانس شما کمه...مطمین باشین که دانشگاهی که میخواین برین معدلتون بالای مینیموم هاش هست
ثانیا نمره زبان 5 منظورتون 5 ایلتس هست؟ خیلی کمه دوست عزیز
شما قطعا حداقل دیگه 6 رو باید بیاری
اصلا 5 من ندیدم...مقاله داخلی به درد نمیخوره زیاد همون بین المللی ها خوبن
منظورتون از اینکه استاد وسیله فرستاده واسه تحقیقه؟ تا حالا چنین موردی ندیده بودم...
من به سوالات به طور کلی جواب میدم:
ببینید همه شانس دارند اما به چه قیمتی؟ ایا فاند میخواین؟
من ترم بهار رو توصیه نمیکنم زیاد چون هم فاندش کمه و هم استادا کمتر میتونن دانشجو بردارن..
شما از دیر شدن نترس...اگر واقعا استاد میتونه کاری بکنه خوب تا 3 ماه بعد زبان رو برسون براشون و همین پاییز 2014 برو...وگرنه بشین به مقاله هات و زبان برس تا بتونی پاییز 2015 بری (اگر واقعا فکر میکنی نمیتونی بمونی سعی کن زبانت رو برسونی براشون تا نهایت بهمن) با توجه به ددلاین البته
شما ایا معدلت بالای مینیموم دانشگاه هست؟
و در نهایت " رشته فوتونیک مالک اشتر" ایا مشکلی واسه ویزا نداره که واسه کانادا؟
من نظر شخصیم رو فارغ از بقیه دوستان میدم:
اگه استاد همه کاره هستش همین پاییز 2014 برو اگه بتونی زبان رو برسونی و گرنه واقع بین باش و از دیر شدن نترس.
دوستی داشتم با 2 نمره کم تافل نتونست پذیرش بگیره از ubc
اولا متاسفانه معدل لیسانس شما کمه...مطمین باشین که دانشگاهی که میخواین برین معدلتون بالای مینیموم هاش هست
ثانیا نمره زبان 5 منظورتون 5 ایلتس هست؟ خیلی کمه دوست عزیز
شما قطعا حداقل دیگه 6 رو باید بیاری
اصلا 5 من ندیدم...مقاله داخلی به درد نمیخوره زیاد همون بین المللی ها خوبن
منظورتون از اینکه استاد وسیله فرستاده واسه تحقیقه؟ تا حالا چنین موردی ندیده بودم...
من به سوالات به طور کلی جواب میدم:
ببینید همه شانس دارند اما به چه قیمتی؟ ایا فاند میخواین؟
من ترم بهار رو توصیه نمیکنم زیاد چون هم فاندش کمه و هم استادا کمتر میتونن دانشجو بردارن..
شما از دیر شدن نترس...اگر واقعا استاد میتونه کاری بکنه خوب تا 3 ماه بعد زبان رو برسون براشون و همین پاییز 2014 برو...وگرنه بشین به مقاله هات و زبان برس تا بتونی پاییز 2015 بری (اگر واقعا فکر میکنی نمیتونی بمونی سعی کن زبانت رو برسونی براشون تا نهایت بهمن) با توجه به ددلاین البته
شما ایا معدلت بالای مینیموم دانشگاه هست؟
و در نهایت " رشته فوتونیک مالک اشتر" ایا مشکلی واسه ویزا نداره که واسه کانادا؟
من نظر شخصیم رو فارغ از بقیه دوستان میدم:
اگه استاد همه کاره هستش همین پاییز 2014 برو اگه بتونی زبان رو برسونی و گرنه واقع بین باش و از دیر شدن نترس.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.