14-11-2013, 10:02 PM
(13-11-2013, 01:18 AM)'sasan1990' نوشته: یه سوال دیگهاین سوال خیلی به این موضوع مربوط نیست، به طور خلاصه بگم که فاند برای دانشجوها یک سقفی داره و این طور نیست که اگر استاد بخواهد بتونه به شما مثلا ماهی ۵۰۰۰ دلار حقوق بده. سقف حقوقها بسته به دانشگاه و شهری که دانشگاه درش واقع شده فرق میکنه و همه جا یکسان نیست. حالا بسته به این که به شما در ابتدا چقدر حقوق داده باشند، ممکنه بتونید یک مقدار بیشتر بگیرید، اما اگر از ابتدا تا سقفی که میتونستند به شما حقوق دادهاند دیگه کاری از دستشون برنمیاد. یک مطلب دیگه هم این که معمولا سقف حقوقها طوری تعیین شده که مخارج یک نفر رو بده و در اغلب مواقع لازم هست که برای نفر همراه شما bank statement داشته باشید، اما میزان مبلغ اضافی برای نفر دوم خیلی زیاد نیست و معمولا بین ۳ تا ۵ هزار دلاره.
میشه برا فاند بیشتر چونه زد ؟؟ مثلا بگی من دیپندنت دارم یه کم بیشترش کنید ؟
کسی رو سراغ دارید با این شرایط مواجه شده باشه ؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.