15-11-2013, 09:07 PM
(15-11-2013, 05:41 PM)'lavender' نوشته:درود.
راستش من فکر می کنم با سن 39 سال اگر بخواید مهاجرت کنید فقط برای آینده ی فرزندانتون هست...نه برای شما....
بستگی داره الان از زندگیتون توی ایران لذت میبرید یا نه.... و خیلی چیز های دیگه.
برای کار حسابداری قوانین مالیاتی و اقتصادی امریکا زمین تا آسمون با ایران فرق داره و برای کار خوب حسابداری باید مدرک CP داشته باشید.
70 هزار دلار برای سال اول زیاد هم هست. البته بستگی داره کدوم شهر بخواید برید...چه جور خونه ای بخواید بگیرید و مخارجتون چه طوری باشه.
بعضی از پست های دولتی امریکا سیتزین شیپ می خواد.
سلام
شما سنتون بالاست و همونطور كه دوستمون گفتند براي بچه هاتون خوب ميشه.گرچه به نظر من براي شما شايد مشكل ساز هم بشه!چون واقعا در حدود 40 سالي اصطلاحا ريشه كردين شما در اينجا و تطبيق با يه فرهنگ جديد و شروع زندگي جديد خيلي اسان نيست.اين رو هم در نظر بگيرين كه وقتي شما مهاجرت ميكنين يعني از صفر دوباره شروع كردين.
از طرف ديگه درآمد خالص 4 ميليون در ماه در ايران در آمد بسيار عالي هست تقريبا و حداقل اينكه شما از اكثريت جامعه شرايط بهتري دارين و يه زندگي اگر نگيم مرفه حداقل خوب رو خواهين داشت.
شما سنتون بالاست و همونطور كه دوستمون گفتند براي بچه هاتون خوب ميشه.گرچه به نظر من براي شما شايد مشكل ساز هم بشه!چون واقعا در حدود 40 سالي اصطلاحا ريشه كردين شما در اينجا و تطبيق با يه فرهنگ جديد و شروع زندگي جديد خيلي اسان نيست.اين رو هم در نظر بگيرين كه وقتي شما مهاجرت ميكنين يعني از صفر دوباره شروع كردين.
از طرف ديگه درآمد خالص 4 ميليون در ماه در ايران در آمد بسيار عالي هست تقريبا و حداقل اينكه شما از اكثريت جامعه شرايط بهتري دارين و يه زندگي اگر نگيم مرفه حداقل خوب رو خواهين داشت.