شما تا بیایید آزمایشهای مدیکال٬ مصاحبه٬ کلیرنس و ویزا را بگذرونید چند ماهی زمان خواهد برد و در عمل می تونید طوری برنامهریزی کنید که حدود خرداد و پس از پایان یافتن درسهای فرزند بزرگترتان راهی شوید. تا آن زمان فرزند بزرگتر شما دیپلمشان را گرفتهاند و میتونند در آمریکا در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهند و فرزند کوچکترتان هم ۴ سال دارد مشکل خاصی ندارد و به مهدکودکی جایی میرود. پیشنهاد من این است که در این مدت فرزند بزرگتر شما (برای آنکه بتوانند ادامه تحصیل دهند) و همین طور بقیه (برای راحتتر پیدا کردن کار و گذران امور) به کلاس زبان بروید و انگلیسی خود را تقویت کنید و حتی اگر توانستید مدرک آیلتس بگیرید.
در مورد هزینهها همانطور که دوستان هم گفتند با هزینههای خیلی کمتر هم میشود یک زندگی را اداره کرد و افرادی را میشناسم که حتی حدود ۱۰ هزار دلار در ابتدای کار با خودشان برده بودهاند. به هر حال قرار نیست تا ابد از جیب خرج کنید و بعد از چند ماه میتونید روی یک شغل معمولی و غیرمرتبط و بعد از مدتی هم روی یک شغل مرتبطتر و بهتر برنامهریزی کنید. برای شروع میتونید از شهرهایی که هزینههای آنها کمتر است شروع کنید. در انتخاب شهر میبایست دستکم ۳ فاکتور موقعیت نزدیکتر دانشگاه برای فرزند بزرگترتان٬ هزینههای زندگی کمتر و فرصتهای شغلی بهتر برای خودتان (و احتمالا همسرتان) را در نظر بگیرید.
من اگر جای شما بودم یک مرخصی ۶ ماهه تا ۱ یک ساله میگرفتم و میرفتم و بعد از گرفتن گرین کارت برای اعضای خانواده و چند ماه اقامت در آنجا٬ در مورد ماندن یا نماندن طولانی مدت تصمیم میگرفتم. به هرحال ارزش امتحان کردنش را دارد. در بدترین حالت اگر دیدید شرایط خودتان خوب نیست و تصمیم به برگشت داشتید میشود دست کم فرزند بزرگتران برای ادامه تحصیل بمانند.
در مورد هزینهها همانطور که دوستان هم گفتند با هزینههای خیلی کمتر هم میشود یک زندگی را اداره کرد و افرادی را میشناسم که حتی حدود ۱۰ هزار دلار در ابتدای کار با خودشان برده بودهاند. به هر حال قرار نیست تا ابد از جیب خرج کنید و بعد از چند ماه میتونید روی یک شغل معمولی و غیرمرتبط و بعد از مدتی هم روی یک شغل مرتبطتر و بهتر برنامهریزی کنید. برای شروع میتونید از شهرهایی که هزینههای آنها کمتر است شروع کنید. در انتخاب شهر میبایست دستکم ۳ فاکتور موقعیت نزدیکتر دانشگاه برای فرزند بزرگترتان٬ هزینههای زندگی کمتر و فرصتهای شغلی بهتر برای خودتان (و احتمالا همسرتان) را در نظر بگیرید.
من اگر جای شما بودم یک مرخصی ۶ ماهه تا ۱ یک ساله میگرفتم و میرفتم و بعد از گرفتن گرین کارت برای اعضای خانواده و چند ماه اقامت در آنجا٬ در مورد ماندن یا نماندن طولانی مدت تصمیم میگرفتم. به هرحال ارزش امتحان کردنش را دارد. در بدترین حالت اگر دیدید شرایط خودتان خوب نیست و تصمیم به برگشت داشتید میشود دست کم فرزند بزرگتران برای ادامه تحصیل بمانند.
(15-11-2013, 03:54 PM)'arash126' نوشته: سلام دوستان عزیز
من 39سال سن دارم درآمدی خالص معادل 4میلیون در ایران دارم دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری دارائی حدود500میلیون دارای 2فرزند یکی 17ساله ودیگیری4ساله سوالم اینست1- آیا مهاجرت به آمریکا برایم بهتر است یا زندگی در ایران؟
2-آیابا دوفرزند با آورده حدود70هزار در سال اول میتوانم از مشکلات مهاجرت کم کنم؟
3-زندگی در کدام شهر آمریکابرایم بهتر است؟
لطفا اگر دوستان نظری دارند برایم ارسال فرمایند با توجه به این موضوع که من میتوانم گرین کارت آمریکا را بگیرم(برنده لاتاری)و همچنین دارای پست دولتی می باشم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -