به طور عملی و تجربی از بازار رشته کار شما اطلاع دقیقی ندارم ولی رشته مهندسی برق در فهرست شغلهای موردنیاز دولت فدرال وجود ندارد (در حالی که رشته هایی مثل مهندسان عمران٬ شیمی٬ مکانیک٬ معدن٬ نفت٬ هوافضا و کامیپوتر وجود دارند). این رشته حتی در برنامههای استان کبک هم که از ۳ سال پیش تاکنون به خاطر دارم جزو صفر امتیازیها بوده.
از این موضوع میشود به دو شکل نتیجه گرفت اینکه این رشته بازار کار خوبی نداشته که در برنامههای جذب نیروی کانادا وضعیت خیلی مناسبی نداشته و/یا اینکه خود کاناداییها بازار کار آن را اشباع کردهاند و در نتیجه نیازی به ایجاد برنامه جذب نیرو برای آن نبوده. اینطور که از این برنامهها دستگیرم شده در این حوزه٬ تکنسینهای برق شرایط بهتری نسبت به مهندسان آنها دارند.
در هر دو حالت به نظر میرسد در مقایسه با رشتههای دیگری که اسمشان را آوردم اگر شرایط بدتری نداشته باشد٬ شرایط بهتری هم نداشته باشد. البته همیشه اگر رزومه قوی (زبان خوب و سابقه کار خوب و غیره) داشته باشید همه جا موقعیت فراهم خواهد بود.
از این موضوع میشود به دو شکل نتیجه گرفت اینکه این رشته بازار کار خوبی نداشته که در برنامههای جذب نیروی کانادا وضعیت خیلی مناسبی نداشته و/یا اینکه خود کاناداییها بازار کار آن را اشباع کردهاند و در نتیجه نیازی به ایجاد برنامه جذب نیرو برای آن نبوده. اینطور که از این برنامهها دستگیرم شده در این حوزه٬ تکنسینهای برق شرایط بهتری نسبت به مهندسان آنها دارند.
در هر دو حالت به نظر میرسد در مقایسه با رشتههای دیگری که اسمشان را آوردم اگر شرایط بدتری نداشته باشد٬ شرایط بهتری هم نداشته باشد. البته همیشه اگر رزومه قوی (زبان خوب و سابقه کار خوب و غیره) داشته باشید همه جا موقعیت فراهم خواهد بود.
(16-11-2013, 11:01 PM)'farhang1372' نوشته: سلام من رشتم برق قدرته توی مقطع کارشناسی میخواستم ببینم بازار کار رشته من تو کانادا چطوریه؟میخوام برای ادامه تحصیل بیام کانادا نظرتون چیه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -