اغلب دانشگاههای کانادا و آمریکا هر دوی این مدرکها را قبول دارند (آیلتس آکادمیک و نه جنرال) و در نتیجه بیشتر به این بستگی داره که شما با ساختار کدوم یک از این آزمونها راحتتر باشید و بتونید نمره بهتری بیاورید.
شخصا فکر میکنم قسمتهای خواندن (درک مطلب) و نوشتاری این دو تفاوت زیادی با هم ندارند. ولی قسمت شنیداری آیلتس (به دلیل غلط منظور کردن غلطهای املایی و مواردی از این دست) و قسمت گفتاری تافل (به دلیل یک نفره بودن مکالمه و نبود طرف دومی که با شما صحبت کند و همین طور کوتاه بودن مدت زمان مکالمهها) کمی غیر استاندارد هستند.
اینطور که در سایت دانشگاهها دیدم معمولا آیلتس آکادمیک ۷ ٬ ۶/۵ و ۶ را به ترتیب معادل تافل ۱۰۰ ٬ ۹۰ و ۸۰ در نظر میگیرند. البته در برخی دانشگاهها ممکن هست کمی متفاوت باشد و به همین دلیل میبایست سایتشان را کنترل کنید.
این تاپیک را هم نگاه کنید بد نیست: انتخاب بین IELTS و TOEFL
شخصا فکر میکنم قسمتهای خواندن (درک مطلب) و نوشتاری این دو تفاوت زیادی با هم ندارند. ولی قسمت شنیداری آیلتس (به دلیل غلط منظور کردن غلطهای املایی و مواردی از این دست) و قسمت گفتاری تافل (به دلیل یک نفره بودن مکالمه و نبود طرف دومی که با شما صحبت کند و همین طور کوتاه بودن مدت زمان مکالمهها) کمی غیر استاندارد هستند.
اینطور که در سایت دانشگاهها دیدم معمولا آیلتس آکادمیک ۷ ٬ ۶/۵ و ۶ را به ترتیب معادل تافل ۱۰۰ ٬ ۹۰ و ۸۰ در نظر میگیرند. البته در برخی دانشگاهها ممکن هست کمی متفاوت باشد و به همین دلیل میبایست سایتشان را کنترل کنید.
این تاپیک را هم نگاه کنید بد نیست: انتخاب بین IELTS و TOEFL
(17-11-2013, 12:38 PM)'siavash_2210' نوشته: دوستان سلام من میخواستم TOEFL iBT ثبت نام کنم واسه اپلای کانادا و آمریکا که یکی از آشناهامون گفت وقتی IELTS هست چرا TOEFL ؟ آیلتس بهتره به روز تره و اینا..واقعا منو تو شک انداخت.
حالا به نظرتون کدوم آزمون رو ثبت نام کنم؟ تافل یا آیلتس؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -