17-11-2013, 09:01 PM
معدلهاتون که خیلی خوبه و تقریبا حداقلهای همه دانشگاههای کانادا رو برآورده می کنه. با توجه به اینکه مقاله ISI هم دارید اگر بتونید نمره خوبی در زبان بگیرید (ترجیحا ۷) در اون صورت به نظرم شانس خیلی بالایی خواهید داشت.
در برخی از رشته ها و دانشگاههای کانادا دیدم که شرط داشتن یک supervisor رو هم مطرح کردند و گفتند که اگر استادی حاضر نباشه که استاد راهنمای شما بشه در اونصورت پذیرش شما حالت مشروط خواهد داشت. بنابراین طبیعی هست که در مرحله اول وبسایت اون دانشگاه خاص رو برای رشته خودتون ببینید که به این موضوع اشاره کردند یا خیر و در صورتی که اشاره کرده بودند با یکی از استادانی که در زمینه کاری شما کار می کنند تماس بگیرید تا یک تایید اولیهای ازشون داشته باشید.
در مورد این نوع دانشگاهها معمولا در یک بخشی از فرآیند ثبتنام آنلاین میپرسند که آیا استاد خاصی مدنظرتان هست یا اینکه با استاد خاصی قبلا صحبت کردهاید؟ که در اون قسمت میتونید اسم استادی که به شما تایید اولیه داده رو بنویسید.
طبیعی هست که برای مقطع ارشد داشتن کارشناسی اجباری هست و دومی حالت اختیاری داشته. ولی از اونجایی که گذروندن این ارشد خودش نوعی سابقه پژوهشی هست در صورتی که در اون خوب درخشیده باشید (که در مورد شما به نظر می رسه اینطور بوده) به نظرم تاثیر مثبتی خواهد داشت. چون نشون می ده شما با الفبای انجام پژوهش و مقاله یا پایان نامه نویسی آشنایی دارید و قدری جلوتر از دانشجویان مشابهی هستید که فقط کارشناسی دارند.
در برخی از رشته ها و دانشگاههای کانادا دیدم که شرط داشتن یک supervisor رو هم مطرح کردند و گفتند که اگر استادی حاضر نباشه که استاد راهنمای شما بشه در اونصورت پذیرش شما حالت مشروط خواهد داشت. بنابراین طبیعی هست که در مرحله اول وبسایت اون دانشگاه خاص رو برای رشته خودتون ببینید که به این موضوع اشاره کردند یا خیر و در صورتی که اشاره کرده بودند با یکی از استادانی که در زمینه کاری شما کار می کنند تماس بگیرید تا یک تایید اولیهای ازشون داشته باشید.
در مورد این نوع دانشگاهها معمولا در یک بخشی از فرآیند ثبتنام آنلاین میپرسند که آیا استاد خاصی مدنظرتان هست یا اینکه با استاد خاصی قبلا صحبت کردهاید؟ که در اون قسمت میتونید اسم استادی که به شما تایید اولیه داده رو بنویسید.
طبیعی هست که برای مقطع ارشد داشتن کارشناسی اجباری هست و دومی حالت اختیاری داشته. ولی از اونجایی که گذروندن این ارشد خودش نوعی سابقه پژوهشی هست در صورتی که در اون خوب درخشیده باشید (که در مورد شما به نظر می رسه اینطور بوده) به نظرم تاثیر مثبتی خواهد داشت. چون نشون می ده شما با الفبای انجام پژوهش و مقاله یا پایان نامه نویسی آشنایی دارید و قدری جلوتر از دانشجویان مشابهی هستید که فقط کارشناسی دارند.
(17-11-2013, 04:03 PM)'گلچهره' نوشته: سلام
من ارشد ژنتیک و اصلاح دام دارم با معدل 18.21 از دانشگاه منابع طبیعی گرگان، معدل کارشناسیم16.63 از همون دانشگاه، سه تا مقاله چاپ شده در ژورنال های خارجی دارم دو تاشون ISI و دو تا فارسی. هنوز آیلتس امتحان ندادم (باید 7 بیارم)، می خوام برای ارشد ژنتیک پزشکی پذیرش بگیرم. چقدر شانس دارم؟
ببخشید یادم رفت اینارو بپرسم! برای ارشد هم اول باید یه استاد پیدا کنیم یا مستقیما از طریق خود دانشگاه باید اقدام کنیم؟ مدرک ارشدم در نظر گرفته میشه یا لیسانس؟شانس گرفتن بورسیه هم دارم؟
خیلی ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -