18-11-2013, 12:17 AM
(17-11-2013, 07:21 AM)'m.ost' نوشته:سلام
منظورتون preapplication هست؟ بعضی دانشگاه ها همچین چیزی دارن. یعنی قبل از اینکه شما اپلای کنین واقعا و application fee بدین یک سری مدارک رو یا آپلود میکنین یا مثلا با ایمیل میفرستین یا تو یک صفحه اینترنتی پر میکنین. بعد دانشگاه بهتون میگه که کلا اپلای بکنین یا اینکه نه و بر اساس اطلاعاتی که دادین قبولتون نمکنیم.
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم و همین بوده باشه به نظر من چیز خوبیه چون دیگه زحمت فرستادن مدارک رو نمیکشین و پول اپلای کردن رو هم نمیدین.
سلام
بله منظورم همین preapplication بود که من با عنوان preapply شنیده بودم. ولی اونطور که شما اشاره کردید باید همه مدارک رو بفرستیم یعنی باید نمرات آزمون زبان هم شاملش باشه تا جواب بگیریم اما من شنیده بودم که مثلا یک نفر بدون مدارک زبان این کار رو انجام داده که دستش بیاد چی به چیه و اینکه چه قدر شانس پذیرش داره. آیا این کار درستیه؟ و با وجود نقص مدارک باز هم جواب قابل اطمینانی می شه گرفت؟ ممنون از پاسختون
بله منظورم همین preapplication بود که من با عنوان preapply شنیده بودم. ولی اونطور که شما اشاره کردید باید همه مدارک رو بفرستیم یعنی باید نمرات آزمون زبان هم شاملش باشه تا جواب بگیریم اما من شنیده بودم که مثلا یک نفر بدون مدارک زبان این کار رو انجام داده که دستش بیاد چی به چیه و اینکه چه قدر شانس پذیرش داره. آیا این کار درستیه؟ و با وجود نقص مدارک باز هم جواب قابل اطمینانی می شه گرفت؟ ممنون از پاسختون