18-11-2013, 01:31 AM
(17-11-2013, 04:06 PM)'harry' نوشته: سلام، من رشته مهندسي مكانيك خوندم، ليسانس دانشگاه علم و صنعت بودم و ارشد دانشگاه تهران. متاسفانه معدل ليسانس و ارشدم هر دو 15.5 هست. البته معدل ارشدم به خاطر يك صفر توي كارنامه كه حذف پزشكي قبول نكردن اينطوري شده وگرنه در حد 17.5 بود. در هر حال، ساير شرايطم هم اينطوريه:
3 تا مقاله ISI با ضريب تأثير ميانگين 2 دارم.
3 ترم دانشگاه دولتي درس دادم.
فعاليت هاي پژوهشي زيادي در دوران تحصيلم انجام دادم كه منجر به ساخت هم شده مثل ساخت خودرو و كسب رتبه در مسابقه و ... كه براي همين يكسال دانشجوي برگزيده پژوهشي شدم.
2 تا ثبت اختراع دارم كه 2 تاي ديگه هم ميخوام انجام بدم.
6 سال هم سابقه كار مرتبط با رشته مكانيك دارم.
هدفم هم 20 دانشگاه اول دنياست البته امريكا. خيلي از اروپا خوشم نمي ياد. مثلاً
MIT
stanford
berkeley
مشكل اصليم همين معدل هست كه كمي نااميدم كرده كه بتونم دانشگاه مورد نظرم برم.
زبان هم مشكلي ندارم. خودم زبان تدريس مي كردم. امتحان TOEFL ندادم ولي مطمئنم كه مي تونم نمره بالاي 90 بيارم. به نمره بالاي 100 هم فكر كنم بتونم برسم.
مي خواستم ببينم به نظر شما احتمال پذيرش من در اين دانشگاه ها چطوريه؟
درود
متاسفانه نقطه ضعف شما همونطور که اشاره کردید معدل شماست وگرنه بقیه رزومتون خوبه
دانشگاههایی که نام بردید جزو top10 حساب میشن و رقابت برای اونها خیلی زیاده
شانس شما برای فاند گرفتن از top20 بسیار ربط به نمره GRE داره، در صورتیکه نمره بسیار خوبی بگیرید تا حدودی معدل رو پوشش میده (هر چی GRE بالاتر بهتر!)
در هرصورت به نظرم وقتتون رو کامل روی GRE بگذارید، درصورتیکه نمره بالایی کسب کنید شانس خیلی خوبی برای پذیرش از دانشگاههای خوب امریکا خواهید داشت
در هرصورت به نظرم بازه بندی کنید برای اپلای (با توجه به نمره GRE) مثلا اگر نمره بالایی کسب کردید و 5 تا دانشگاه میخواید اپلای کنید، یکی از top10، دو تا از 10-30 و دو تا 30-50 اپلای کنید
متاسفانه نقطه ضعف شما همونطور که اشاره کردید معدل شماست وگرنه بقیه رزومتون خوبه
دانشگاههایی که نام بردید جزو top10 حساب میشن و رقابت برای اونها خیلی زیاده
شانس شما برای فاند گرفتن از top20 بسیار ربط به نمره GRE داره، در صورتیکه نمره بسیار خوبی بگیرید تا حدودی معدل رو پوشش میده (هر چی GRE بالاتر بهتر!)
در هرصورت به نظرم وقتتون رو کامل روی GRE بگذارید، درصورتیکه نمره بالایی کسب کنید شانس خیلی خوبی برای پذیرش از دانشگاههای خوب امریکا خواهید داشت
در هرصورت به نظرم بازه بندی کنید برای اپلای (با توجه به نمره GRE) مثلا اگر نمره بالایی کسب کردید و 5 تا دانشگاه میخواید اپلای کنید، یکی از top10، دو تا از 10-30 و دو تا 30-50 اپلای کنید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge