18-11-2013, 09:19 PM
(16-11-2013, 01:30 PM)'Leopold' نوشته: من یادم نمیاد که سال 82 که طرح همگانی بود دز اول واکسن (MMR (Measles, Mumps, Rubella همون سرخک، سرخجه، اوریون زده باشم، کارت بهداشتم هم گم کردم. آیا با دادن آزمایش خون میشه فهمید؟ اگه دز دوم بدون اینکه دز اول زده شده بشه بزنم خطرناکه؟ من رفتم درمانگاه اونجا نوشته بودن که در طی یک سال و نیم از بدو تولد 2 تا واکسن سرخک زدم.
در مورد هپاتیت B هم یادمه که دز اولش تو دانشگاه زدم ولی دومیش رو یادم نیست. این هم میشه با آزمایش خون تشخیص داد؟
آبله مرغان هم یادم نیست. این چیکار کنم؟ کلا هیچ چی یادم نیست
بچه هایی که رفتن پاستور که کارت بین المللی واسشون پر کنن بردن پاسپورت الزامیه؟
بی نهاییت ممنونم
نوبت 2 MMR حداكثر 5 سال بعد و حداقل يك ماه بعد بايد زده شه. لذا با دكتر مشورت كنيد و MMR رو تكرا كنيد. اگر آزمايش تيتر براي هپاتيت بديد ميگن كه آنتي بادي در بدن داريد يا خير . اگر نبود فكر مي كنم مجبوريد از اول شروع كنيد. و چون اين 3 نوبتيه طولانيه بهتره زودتر شروع كنيد. آبله مرغان اگر گرفتيد آزمايش تيتر داره اگر بديد و به پاستور نشون بديد ميگه كه بدنتون ايمنه يا خير. اگر گرفتيد به احتمال زياد بدنتون بايد ايمن باشه ولي بازم با دكتر مشورت كنيد. بردن پاس اجباري نيست اما اگر اسم و فاميل رو درست اسپل نكنيد براشون مسئوليت هزينه هايي كه از دست ميره پاي خودتونه از اين رو ميگن پاس بياريد.
البته يك نكته رو هم در نظر بگيريد مديريت ايراني هر روز با رفتن يك وزير و اومدن ديگري عوض ميشه. ممكنه پاستور يك روز بگه پاس ضروريه يكروزم مثل اونروز كه ما ديديم راحت بگيرن.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
البته يك نكته رو هم در نظر بگيريد مديريت ايراني هر روز با رفتن يك وزير و اومدن ديگري عوض ميشه. ممكنه پاستور يك روز بگه پاس ضروريه يكروزم مثل اونروز كه ما ديديم راحت بگيرن.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull