18-11-2013, 09:24 PM
(16-11-2013, 01:58 PM)'mgorji' نوشته: مثلا من خودم الان شاغل نیستم دارم زبان می خونم و کار تحقیقی می کنم و قصد دارم برای دکترا که حتما با فاند باشه اقدام کنم. خدا رو شکر معدل کارشناسی و ارشدم بالای 18 هست و ی چند مورد مقاله داخلی و خارجی اکسپت یا پابلیش شده هم دارم. متاسفانه به هر دری زدم و می زنم کار مرتبط نشده پیدا کنم. حالا می خوام ببینم برای بهتر کردن رزومه ام آیا ارزش داره حتی شده بدون دستمزد برم برای استاد راهنمای خودم تمرین حل کنم یا مثلا بهتره که برم دوره های مرتبط با رشته ام رو بگذرونم یا بازم دنبال کار باشم؟
همه هدفم اینه که وقتم به بطالت نگذره و تا مدارک زبان و غیره آماده بشه به بهترین شکل رزومه ام رو بهتر کنم.
دوستانی که با من دغدغه مشترک دارند و یا مطلع هستند لطفا راهنمایی کنند[img]images/smilies/confused.gif[/img]. ممنون
از زبان كسي كه از اينكارا زياد كرده بشنو. اصلا ارزشي نداره. اونوقتي كه مفتي ميزاري پاي استاد ميتوني زبان مقاله يا دوره هاي تخصصيتو كه بين المللي هستند و خارج از ايران خيلي گرونه بگذروني. فقط اگر رو توصيه نامه ات اثر ميزاره و استاد توصيه ي بهتري ميده بد نيست 1-2 ساعت تو هفته بگيري . نه كل كاراش و بزاره براي شما خودش بره تعطيلات. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull