20-11-2013, 02:45 PM
(20-11-2013, 02:33 PM)'siavash_2210' نوشته: سلام
دوستان من از اونجایی که تقریبا 6-7 ماه واسه 2تا آزمون GRE General & iBT وقت دارم مجبورم هردو رو تقریبا همزمان پیش ببرم،، میخواستم از دوستانی که تو این زمینه متخصص هستند بپرسم که چجوری بخونم تا یه نمره خیلی خوب بیارم ؟ (زبانمم خوبه)
این 2 تا آزمون منابع مشترکی داره؟ تایم برنامه ریزیم چجوری باشه؟ مثلا روزی 4ساعت GRE 4ساعت تافل؟ ازچه کتابایی شروع کنم؟ (من تو انجمن زیاد گشتم ولی ترتیب خاصی رو ندیدم که بشه به صورت منسجم روی اونا تمرکز کرد و با توجه به وقت محدود بنده و اینکه میخوام باهم بخونم آزمونا رو مسلما نمیرسم همه این منابع رو مرور کنم)
سپاس
از 504 و essential words برای تافل شروع کنین که در اصل برا تافله ولی بدون لغات اونا نمیشه منابع GRE رو هم شروع کرد. بعد برین سراغ 1100 که بیشتر بدرد GRE می خوره. خودتون باید بشینین برنامه ریزی کنین. مثلا دو ماه بینشون فاصله باشه خوبه و حداقل یک ماه برا هرکدوم اختصاصی وقت بذارین. برا GRE حتما official guide رو باید بخونید. منهتن، تست های بیگ بوک ....و تست های کامل official guide و پرکتیس بوک ها هم بهترین کامپلت تست های شما هستند. برا تافل اگر سوالی دارین جداگانه در تاپیک مربوطه سوال بفرمایید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا