20-11-2013, 08:58 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-11-2013, 10:39 PM توسط siavash_2210.)
سلام
دوستان در مورد منابع آزمون GRE ، امروز حدود 4-5 ساعت بعد از مطالعه فروم با این منابع آشنا شدم:
Big Book
GRE For Dummies
Gurber
Manhattan
Kaplan
Nova
Peterson's Master The GRE
Princeton's Cracking The GRE
The Official Guide to The GRE
من این منابع رو دانلود کردم ولی الان واقعا گیج شدم که کدومو بخونم، Big Book که تسته و لازمه، Official Guide هم که باید خوند،
من این منابع رو در نظر دارم لطفا اگه کتابی رو جا انداختم یا اشتباه میکنم راهنماییم کنید،
برای بخش وربال :504- 1100-لغات آخر کاپلان
بخش کوانت هم : بارونز و EST
بخش رایتینگ اطلاعات زیادی ندارم فقط میدونم باید متن زیاد بخونم،
به نظر شما در کنار کتابای بالا که یه جورایی Must هست شما کدوم منابع دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟
من فقط میخوام بدونم با چی شروع کنم و در آینده چیو بخونم، که دیگه واسه هر بخش نیازی به 10 تا منبع نداشته باشم و گیج نشم.
دوستان در مورد منابع آزمون GRE ، امروز حدود 4-5 ساعت بعد از مطالعه فروم با این منابع آشنا شدم:
Big Book
GRE For Dummies
Gurber
Manhattan
Kaplan
Nova
Peterson's Master The GRE
Princeton's Cracking The GRE
The Official Guide to The GRE
من این منابع رو دانلود کردم ولی الان واقعا گیج شدم که کدومو بخونم، Big Book که تسته و لازمه، Official Guide هم که باید خوند،
من این منابع رو در نظر دارم لطفا اگه کتابی رو جا انداختم یا اشتباه میکنم راهنماییم کنید،
برای بخش وربال :504- 1100-لغات آخر کاپلان
بخش کوانت هم : بارونز و EST
بخش رایتینگ اطلاعات زیادی ندارم فقط میدونم باید متن زیاد بخونم،
به نظر شما در کنار کتابای بالا که یه جورایی Must هست شما کدوم منابع دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟
من فقط میخوام بدونم با چی شروع کنم و در آینده چیو بخونم، که دیگه واسه هر بخش نیازی به 10 تا منبع نداشته باشم و گیج نشم.
! I Need Help Lads