21-11-2013, 01:13 PM
دوست عزیز
با حرفتون کاملا موافقم...کلا کشورهای اسکاندیناوی گرچه از خیلی جهات به قول آمار دارای رتبه های بالا هستند ولی به قول خودتان برای جوون ها به خصوص محیط زنده عملا وجود نداره...مدتی که سوئد بودم حتی افراد میانسال هم از این قضیه می نالیند چه برسه به جوون ها...
به نظرم خوب با توجه به اینکه شما تابعیت فنلاند رو دارید می تونید از این دوره های اینترنشیپ یا کالج های کوتاه مدت استفاده کنید هم یه جور شناخت به محیط جدید داشته باشید
در ضمن معمولا بین دولت های اسکاندیناوی و امریکا یه سری برنامه های مبادله ای هست که دانشجوها رو با توجه به شرایطشون بورسیه می کنند به امریکا.مثلا یادمه بین دانشگاه استهکلم و ایالتی واشینگتن توافق نامه ای وجود داشت که دانشجوها رو ساپورت می کردند
با توجه به این امر به نظرم به صرفه تر خواهد هم بود که چنین ایالت هایی رو مد نظر داشته باشید...معمولا هم ایالت های خوش آب و هوا هست تو این جور برنامه ها
با حرفتون کاملا موافقم...کلا کشورهای اسکاندیناوی گرچه از خیلی جهات به قول آمار دارای رتبه های بالا هستند ولی به قول خودتان برای جوون ها به خصوص محیط زنده عملا وجود نداره...مدتی که سوئد بودم حتی افراد میانسال هم از این قضیه می نالیند چه برسه به جوون ها...
به نظرم خوب با توجه به اینکه شما تابعیت فنلاند رو دارید می تونید از این دوره های اینترنشیپ یا کالج های کوتاه مدت استفاده کنید هم یه جور شناخت به محیط جدید داشته باشید
در ضمن معمولا بین دولت های اسکاندیناوی و امریکا یه سری برنامه های مبادله ای هست که دانشجوها رو با توجه به شرایطشون بورسیه می کنند به امریکا.مثلا یادمه بین دانشگاه استهکلم و ایالتی واشینگتن توافق نامه ای وجود داشت که دانشجوها رو ساپورت می کردند
با توجه به این امر به نظرم به صرفه تر خواهد هم بود که چنین ایالت هایی رو مد نظر داشته باشید...معمولا هم ایالت های خوش آب و هوا هست تو این جور برنامه ها
(21-11-2013, 03:40 AM)'Arosha' نوشته: درود.
من تو کشور فنلاند زندگی میکنم (با خانوادم) و تابعیت این جا رو هم دارم. به تازگی ۲۰ سالم شده. حدود ۱۱ ساله که اینجا زندگی میکنیم. اگر غلطی توی نوشتن فارسیم دیدین به بزرگیه خودتون ببخشین و رو این حساب بذارین که مدت کوتاهی نوشتن زبان مادریم و یاد گرفتم.
فنلاند کشور امن و سالمیه، بعضی وقتها از آرامش بیش از حدش واقعا خسته میشم. تقریبا همهٔ مردمش از مهاجرا خوششون نمیاد اما ۵۰ % سعی میکنن روی خوشی بهمون نشون بدن و باعث آزار و اذیت ما نشن. ولی تفریح خاصی واسه هم سنّ و سالهای من نداره واقعا کسل کننده هست.
من حدود ۱ ساله که دیپلم گرفتم( بخاطر یادگیری زبان چون یک سال عقب موندم از درسم سعی کردم توی دبیرستان جبران کنم و دبیرستانم و توی ۲ سال با پاس کردن واحدهای زیاد تموم کردم) بعد دبیرستان سریع توی کنکور رشتهٔ حقوق شرکت کردم اما بخاطر کم کاریم و درس نخوندنم توی دانشگاه دولتی قبول نشدم. ولی الان رشتهٔ حقوق توی دانشگاه آزاد میخونم و همینطور کار میکنم. مدتی به فکر این افتادم که مهاجرت کنم به آمریکا. سایتهای زیادی رو راجعبه آمریکا خوندم. تو لاتاری هم که یه مدت پیش بود شرکت کردم. یکمی اطلاعات راجعبه آمریکا و ایالتهایی که زندگی میکنین میخواستم بدین. به نظرتون کدوم ایالت یا حتی شهر به نظرتون واسه یه دختر ۲۰ سال خوبه؟ وارد شدن به دانشگاه سخته و چه چیزی لازم داره؟ خرج دانشگاه حدوداً سالی چقدر میشه؟ چون شنیدم دانشگاهها خیلی خرجشون بالاست. و اینکه دانشجو اجازه کار نداره ولی آیا میشه کار غیر قانونی کار کرد اینجا بهش میگن کار سیاه، کاری که مالیات ندی و و و..در کلّ هر چیزی که فکر میکنین به دردم میخوره بدونم خوشحال میشم بگین و کمکم کنید. تصمیم دارم برای ۳ ماهی که ویزا ی موندن دارم به چنتا از ایالتهای آمریکا سر بزنم از نزدیک ببینم شما کجارو پیشنهاد میکنین؟ پیشاپیش ممنونم