21-07-2011, 09:40 PM
(31-01-2011, 04:49 AM)Harrison نوشته: معمولا دانشجویان کارشناسی و همچنین عدهای از دانشجویان کارشناسی ارشد برای نوشتن اولین مقاله مشکل دارند.در واقع هدف و برنامهٔ کلی برای نوشتن مقاله ندارند،که کمی طبیعی به نظر میرسد زیرا برخلاف مسائل دیگر مربوط به اپلای اطلاعات کمی در این زمینه وجود دارد.متاسفانه بعضا مشاهده شده همهٔ اساتید اطلاعات لازم در این زمینه را ندارند.
نکات بسیاری در نوشتن مقاله وجود دارد که مسلما از فرمول خاصی پیروی نمی کند اما به هر حال نکات زیر برای شروع دانشجویانی که دید کلی ندارند مفید خواهد بود:
۱)برای شروع باید یک هدف تعریف کرد و سپس برای انجام آن برنامه ریزی کرد و وقت گذشت.با انتخاب موضوع مجبور هستیم در مورد آن اطلاعات کسب کنیم،به عنوان مثال خواندن کتاب ها و مقالات مرتبط برای داشتن دید اولیه.این نکته باعث میشود بدانیم چه هدفی میخواهیم تا نسبت به آن انرژی و زمان مصرف کنیم.
۲)باید به این نکته توجه داشت که ممکن است شخصی در حیطه کامپیوتر علاقه و تجربهٔ کافی در زمینهٔ شبکه های کامپیوتر یا رمز نگاری داشته باشد.هرچند مقالات بسیاری با این موضوع اکسپت می شوند اما کار کردن در این زمینهٔ ممکن است به آسانی منجر به کشف موضوع جدید نشود و یا حتی جذابیتی برای داوران مقالات نداشته باشد.به عنوان مثال با یک نگاه سطحی مشاهده می شود امروزه بسیاری از مقالات در رشته کامپیوتر به نوعی به مباحث شبکه عصبی،فازی،الگوریتم ژنتیک،پردازش تصویر یا شبیه آن مرتبط خواهد بود.پس اهمیت انتخاب موضوع آشکار می شود.
۸)دوستان کارشناسی ارشد با تجربه و استادان هیأت علمی هم رشته هم از منابع مهم در کارهای تحقیقاتی گروهی هستند،چرا که آنان تجربه قبلی این کار را دارند و شما می توانید در اولین مقاله خود, برای انجام کارها از راهنمایی آنها استفاده کنید و مقاله اولتان را به صورت ۲ یا ۳نفری ارائه دهید.
سلام دوستان
دچار یکی از پایه ای ترین مشکلات دانشجویان دوره کارشناسی هستم در نوشتن مقاله که همان نداشتن ایده و هدف اولیه است
خودم به شخصه علاقه مند به موضوعاتی در زمینه امنیت در شبکه های وایرلس هستم تحقیقات کمی هم در این زمینه دارم
اما هم مقاله دادن در این زمینه ها فکر کنم سخت باشه هم اینکه در زمینه TAL قرار می گیرند ادم می ترسه بره سمتشون
در دانشگاه هم نه استاد خوبی داریم که بتونیم باهاش کار کنیم نه دانشچویان ارشد فعالی همه فقط بفکر پاس کردن هستن و بس
حتی استاد پروژه هم حمایت لازم را نداره ،
دوستان اشتباه نشه نمی خوام شروع به مقاله نویسی کنم الان فقط می خوام مقالات مختلف را بخونم
چون می خوام در اینده برای دکترای مستقیم اپلای کنم
می خوام روی موضوعاتی کار کنم که با بازه زمانی که دارم بتونم حداقل 1 الی 2 مقاله خوب از مورد تحقیق بشه در اورد
به طور مثال این دوستمون چند مورد از مواردی که راحتتر میشه مقاله را داد در بالا اورده است
اما اشنایی زیادی که در این مباحث ندارم باعث تردید در انتخاب موضوع برایم شده است
کلا چه راههایی برای پیدا کردن زمینه تحقیقاتی و موضوع مورد نظر هست که بتونه کمک کنه ؟
و دوم ایا کسی از دوستان می تونه به صورت مختصر یک شرح در مورد موارد تحقیقاتی خوب مثل انچه در بالا اشاره شد بده ؟ (موارد تحقیقاتی بروزتر در این زمینه)؟
باز هم ممنون