منظور از کلینیک٬ روشهای تشخیص بالینی یک بیماری و منظور از پاراکلینیک روشهای غیر بالینی هست برای نمونه در آزمایشگاه یا رادیولوژی و مانند اینها. در این ماده اشاره کرده از هر کدام این روشهای (بالینی یا غیر بالینی) که بیماری شما ثابت شود معاف دائم میشوید. اگر ۸ سال است که صرع دارید قاعدتا نباید مشکل خاصی در تشخیص آن در مرکزی که معرفی میکنند وجود داشته باشه و معاف میشوید. به نظرم بهتر هست هرگونه سوابق قبلی که در این زمینه دارید رو هم با خود به مراکز موردنظر ببرید.
به شکل رسمی٬ ملاک عمل آیین نامه هست و از روی اون نظر میدهند. در مواردی قدری سلیقهای میشه که عدد مشخصی برای شدت بیماری موردنظر در آییننامه وجود نداشته باشه ولی در مواردی که آیین نامه به روشنی اشاره کرده باشه طبیعیه که کمتر نظرات سلیقهای دخیل باشه.
در ماده ۴۲ بند ۲۰ اشاره کرده که سينوزيت هاي توام (پان سينوزيت) مزمن معاف دائم. به نظر میرسه «مزمن» بودن بیماری هم براشون ملاک باشه. به هر حال امیدوارم که اینطور نباشه و زیاد روی این نکته سخت گیری نکنند.
(21-11-2013, 11:03 PM)'yaser222' نوشته: سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
دوستان ثبوت کلینیکی یعنی چی ؟
امکانش هست در مورد این بند یه توضیح بدین ...
من نزدیک به 8 سال بیماری صرع دارم میتونم با توجه به این بند معافی بگیرم
به شکل رسمی٬ ملاک عمل آیین نامه هست و از روی اون نظر میدهند. در مواردی قدری سلیقهای میشه که عدد مشخصی برای شدت بیماری موردنظر در آییننامه وجود نداشته باشه ولی در مواردی که آیین نامه به روشنی اشاره کرده باشه طبیعیه که کمتر نظرات سلیقهای دخیل باشه.
در ماده ۴۲ بند ۲۰ اشاره کرده که سينوزيت هاي توام (پان سينوزيت) مزمن معاف دائم. به نظر میرسه «مزمن» بودن بیماری هم براشون ملاک باشه. به هر حال امیدوارم که اینطور نباشه و زیاد روی این نکته سخت گیری نکنند.
(21-11-2013, 04:35 AM)'TintinLover' نوشته: با سلام
من بعد از انجام سی تی اسکن و گرفتن جواب آن متوجه شدم که بیماری پان سینوزیت دارم که در این آیین نامه که در سایت قرار داره نوشته شامل معافیت دائم میشه. می خواستم بدونم که آیا در روز کمیسیون، پزشکان از روی متن آیین نامه نظر نهایی رو صادر می کنن؟؟ منظورم اینه که در همونجا به متن ایین نامه رجوع می کنند یا خیر؟؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -