23-11-2013, 12:18 PM
در آیین نامه اشارهای به عمل کردن یا عمل نکردن نکردهاند. فقط اشاره شده اگر درجه سه باشه معاف میشین و درجه دو معاف از رزم. فرق این دو هم در این هست که در درجه ۲ وریدها در حالت ایستاده قابل لمس هستند و در درجه ۳ در همون حالت ایستاده میبایست وریدها قابل دیدن باشند. به نظرم به این نکته تاکید کنید که با اینکه ۲ بار عمل کردید همچنان این مشکل وجود داره و عود کرده و سوابق رو هم با خودتون ببرید.
در مورد مدت زمان من در صفحات گذشته ندیدم کسی به طور مستقیم به این مورد اشاره کرده باشه و در نتیجه ذهنیتی از اینکه در حال حاضر اگر فردی به این مورد اعتراض کنه چقدر طول خواهد کشید تا به درخواستش رسیدگی بشه ندارم. در این پست یک سری اطلاعاتی در مورد روند کلی مراحل معافیت پزشکی هست که اشاره شده که شاید به دردتون بخوره. اگر شما بعدا نتیجه رو بیاید و اینجا بیان کنید دیگران هم یک ذهنیتی در این مورد پیدا خواهند کرد.
در مورد مدت زمان من در صفحات گذشته ندیدم کسی به طور مستقیم به این مورد اشاره کرده باشه و در نتیجه ذهنیتی از اینکه در حال حاضر اگر فردی به این مورد اعتراض کنه چقدر طول خواهد کشید تا به درخواستش رسیدگی بشه ندارم. در این پست یک سری اطلاعاتی در مورد روند کلی مراحل معافیت پزشکی هست که اشاره شده که شاید به دردتون بخوره. اگر شما بعدا نتیجه رو بیاید و اینجا بیان کنید دیگران هم یک ذهنیتی در این مورد پیدا خواهند کرد.
(23-11-2013, 12:59 AM)'13101367' نوشته: سلام
یک سوال داشتم
من در معاینه اولیه معافی پزشک واریکوسل درجه دو برام زده با اینکه دوبار عمل کرده بودم و تو ازمایش برام زدن عود کرده ولی دیگه درجه دو زدن حالا چند روز دیگه کمیسیون دارم میخواستم بپرسم اگه اونا سه بزنن ولی سرهنگ امضا نکنه احتمالش هست منا فوق تخصصا معاف کنن با توجه به عود؟چون میگن اگه عمل کرده باشی معاف رزمی ولی من دوبار عمل کردم.اگه به این مرحله رسیدم که فوق تخصص باید نظر بده این پروسه چقد طول میکشه؟ 14 اذر تازه جلسه کمیسیونه بنده هست
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -