23-11-2013, 01:02 PM
سلام، شما چون موقعی که سرکار رفتید هنوز یک سال از فارغ التحصیلی نگذشته بود به صورت قانونی نمیتونید از عدم کاریابی استفاده کنید. شما اگه از طریق عدم کاریابی اقدام کنین میتونین جفتش همزمان آزاد کنین به شرطی که اولا اداره کار متوجه نشه که شما در این مدت سرکار میرفتید (چون من شنیدم موردهایی بوده که حتی بیمه هم رد شده ولی اداره کار متوجه نشدن) و دوما نامه ای از محل کار شما جهت استعلام به دانشگاه فرستاده نشده باشه. البته اداره کار هم حتما از شما میپرسه که تو این مدت شما کار نمی کردید پس چیکار میکرید توجه کنین که بعضی از اداره ها تعهد میگیرن که شما تو این مدت سرکار نبودید و من از عواقب اینکه متوجه بشن دروغ گفتید اطلاع ندارم
اگه از طریق عدم کاریابی به جایی نرسیدید تنها راهش اینه که از سابقه کارتون استفاده کنین و سابقه کار هم ابتدا باید واسه آزاد کردن مدرک لیسانس استفاده میشه و اگه چیزی تهش موند واسه ارشد.
اگه از طریق عدم کاریابی به جایی نرسیدید تنها راهش اینه که از سابقه کارتون استفاده کنین و سابقه کار هم ابتدا باید واسه آزاد کردن مدرک لیسانس استفاده میشه و اگه چیزی تهش موند واسه ارشد.
(23-11-2013, 12:51 PM)'sarasina' نوشته: سلام
من ورودی مهر 83 کارشناسی و مهر 87 کارشناسی ارشد هستم (یعنی بلافاصله ارشد قبول شدم و بهمن 89 فارغ التحصیل). از بهمن 89 اداره کار ثبت نام کردم واسه عدم کاریابی و نامه دارم و بعد از 6 ماه که نامه گرفتم رفتم سر کار. حالا من میتونم کارشناسی رو با نامه عدم کاریابی و ارشد رو با سابقه کارم آزاد کنم؟
ممنون از بچه ها