24-11-2013, 10:33 AM
(24-11-2013, 02:14 AM)'M0TRIX' نوشته: سلام.
بابک جان یه سوال از خود شما دارم.
شما الان که درستون تموم شده و در حال کار کردن هستین. میشه بگین چه درسایی بیشترین تاثیر رو توی شغل پیدا کردن و تسلط بر کاری که پیدا کردین شده ؟ دروسی که توی دانشگاه پاس کردین
سخت میشه گفت، چون مجموعه درسهاست که دید مناسب رو ایجاد میکنه و بعد تجربیات کاری هست که باعث تسلط بیشتر میشه. به همین خاطر سخت میشه به یک درس خاص اشاره کرد، اما خوب با توجه به این که تخصص من کامپایلر و امنیت نرمافزاره، درسهایی مثل برنامهنویسی پیشرفته و سیستمعامل پایه اصلی رو ایجاد کردند و بعد درس کامپایلر پیشرفته که در دانشگاه UCI گذروندم کمک زیادی بهم کرد. در کنار اینها خوندن مقالات هم خیلی خیلی مهم بود و همچنان هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.