25-11-2013, 06:52 AM
(24-11-2013, 09:37 AM)'خانوم میم' نوشته: الان وقت های سفارت برای ویزای تحصیلی تا نهم ژانویه پر شده اند. آیا جایی اطلاع داده شده که وقت های بعدی کی باز می شن؟ و اینکه آیا ساعت خاصی در روز باز می شن؟
دوره ی فوق لیسانسی که من براش اقدام کرده ام، اول آپریل شروع می شه. رییس دپارتمان اوکی رو بهم داده. اما اینترنشنال آفیس ِ دانشگاه تازه توی دسامبر می ره سراغ بررسی اپلیکیشن ها. من هم اصلا نمی دونم این بررسی چقدر طول می کشه و کِی نامه ی قبولی رو برام می فرستند که بخوام وقت ویزا بگیرم. اگر می دونستم وقت های بعدی باز می شن، لااقل تا روزی که باز می شن خیالم راحت بود.
خانم میم عزیز 
سلام و خوش آمدید
آیدی شما هم خیلی جالب و قشنگه
در ضمن تولد شما هم مبارک و باور کنید اگه ما جواب شما رو بدونیم در سریع ترین زمان ممکن جواب میدیم...
اول فک میکردم که اشتباه از شما بوده در زمان گرفتن اما الان رفتم چک کردم... فک میکنم یه مشکل نرم افزاری ای چیزی باشه...
همین تاپیک رو از اول بخونید... مخصوصا این پست رو.. با اون شماره تماس بگیرید و ایمیل بزنید و مطرح کنید... احتمالا به خاطر سال جدید این مشکل به وجود اومده و به زودی زمان بندی رو درست میکنن اما خب تلفن زدن هم ضرر نداره..
امیدوارم کمک کرده باشم
موفق باشید و ایشالا همه چیز درست پیش میره و به زودی میرید آلمان 

سلام و خوش آمدید

اول فک میکردم که اشتباه از شما بوده در زمان گرفتن اما الان رفتم چک کردم... فک میکنم یه مشکل نرم افزاری ای چیزی باشه...
همین تاپیک رو از اول بخونید... مخصوصا این پست رو.. با اون شماره تماس بگیرید و ایمیل بزنید و مطرح کنید... احتمالا به خاطر سال جدید این مشکل به وجود اومده و به زودی زمان بندی رو درست میکنن اما خب تلفن زدن هم ضرر نداره..
امیدوارم کمک کرده باشم

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز