25-11-2013, 08:28 PM
(25-11-2013, 08:16 PM)'KMP' نوشته: تو نوشته های یکی از دوستان خوندم که شانس گرفتن دکتری مستقیم از آمریکا، نسبت به مستر راحتتره...
من نمی خوام اصلا ریسک کنم.. و گرفتن پذیرش واسم خیلی مهمه.. می خوام تو یه سری از دانشگاهها واسه مستر اپلای کنم... یه سری هم دکتری. دانشگاههای خاصی هست که گرفتن دکتری راحتتر باشه؟؟ یعنی از کجا می تونم کمک بگیرم واسه دسته بندی اینکه چه دانشگاههی واسه مستر و یا کدوم واسه دکتری بهتره..؟؟
دوست عزیز سوال بسیار سختی هستش
بله گرفتن پذیرش در دکترای مستقیم راحت تر از مستر هست البته تحت شرایطی
تو جزوه هم این مطلب اورده شده است و بابک عزیز هم اشاره کرده بهش
این که بیایم دسته بندی کنیم اصلا امکان پذیر نیست ولی اگر شما معدل لیسانس بالا و جی ار ای و تافل بالا دارین (مقاله هم بودن یا نبودنش زیاد فرق نداره هرچند امتیاز مثبته داشتنش) میتونین به راحتی مستقیم دکترا هم پذیرش بگرین
بله کار درستی میکنین به خصوص اگه میخواین ارشد یه دانشگاه نسبتا خوب بخونین و دکترا برین Top ها
بااحترام
بله گرفتن پذیرش در دکترای مستقیم راحت تر از مستر هست البته تحت شرایطی
تو جزوه هم این مطلب اورده شده است و بابک عزیز هم اشاره کرده بهش
این که بیایم دسته بندی کنیم اصلا امکان پذیر نیست ولی اگر شما معدل لیسانس بالا و جی ار ای و تافل بالا دارین (مقاله هم بودن یا نبودنش زیاد فرق نداره هرچند امتیاز مثبته داشتنش) میتونین به راحتی مستقیم دکترا هم پذیرش بگرین
بله کار درستی میکنین به خصوص اگه میخواین ارشد یه دانشگاه نسبتا خوب بخونین و دکترا برین Top ها
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.