25-11-2013, 10:36 PM
مرسی بابک جان از توضیحاتت اینجا...
من چند تا سوال دارم که فک میکنم خیلی هاش بیشتر به خاطر اینه که کلا به سیستم آمریکا وارد نیستم..
- چه نوع ویزایی باید بگیرن؟ ینی برای چه نوع ویزایی باید اپلای کنن؟
- میشه لینک مربوط به مدارک مورد نیاز برای اون نوع ویزا رو اینجا بزاری؟
- اینطور که من متوجه شدم باید هر دو نفر یه وقت بگیرن اما برای دو نفر... برای دانشجو ها و همسرشون این پیش بینی شده، برای پدر و مادر ها هم پیش بینی شده؟
- ممکنه که برای این دو نفر دو تا زمان جدا ویزا بدن؟ (توی اروپا من چند بار دیدم که بچه ها پدر و مادرشون رو دعوت کردن و سفارت ها دو تا زمان کاملا متفاوت (مثلا فبریه برای پدر و می برای مادر) ویزا دادن....
- این نوع ویزا ی دیدار با فرزندان همون B2 حساب میشه یا فرق داره؟ اگه آره میشه بگی چه نوعی هست؟
مرسی از لطفت
من چند تا سوال دارم که فک میکنم خیلی هاش بیشتر به خاطر اینه که کلا به سیستم آمریکا وارد نیستم..

- چه نوع ویزایی باید بگیرن؟ ینی برای چه نوع ویزایی باید اپلای کنن؟
- میشه لینک مربوط به مدارک مورد نیاز برای اون نوع ویزا رو اینجا بزاری؟
- اینطور که من متوجه شدم باید هر دو نفر یه وقت بگیرن اما برای دو نفر... برای دانشجو ها و همسرشون این پیش بینی شده، برای پدر و مادر ها هم پیش بینی شده؟
- ممکنه که برای این دو نفر دو تا زمان جدا ویزا بدن؟ (توی اروپا من چند بار دیدم که بچه ها پدر و مادرشون رو دعوت کردن و سفارت ها دو تا زمان کاملا متفاوت (مثلا فبریه برای پدر و می برای مادر) ویزا دادن....
- این نوع ویزا ی دیدار با فرزندان همون B2 حساب میشه یا فرق داره؟ اگه آره میشه بگی چه نوعی هست؟
مرسی از لطفت

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز