25-11-2013, 11:09 PM
(13-11-2013, 01:08 AM)'shabnamj' نوشته: سلام
من کارشناسی صنایع خواندم و ارشد دارم مدیریت اجرایی می خوانم.
بسیار مایل هستم با دوستانی که در زمینه مقاله نویسی تجربه دارند همکاری کنم و از راهنمایی های ارزشمندشون استفاده کنم.
اطلاعاتم راجع به اینکه چه چیزی مطالعه کنم ، چه موضوعی انتخاب کنم ،چطور مقاله را ثبت کنم(در ایران یا خارج از ایران) کم هست و نیاز به راهنما دارم.
گرایشم بازاریابی و صادرات هست و مایلم این مقاله در حیطه موضوعات جدید بازاریابی باشه(میشه یه جورایی با رشته کارشناسیم هم ترکیب بشه)
اگر کسی می تونه در این مسیر راهنما یی کنه بسیار خوشحال می شم با من تماس بگیره
شاد باشید
سلام و خوش آمدید به اینجا
به نظر من میتونید به انجمن مقاله مراجعه کنید و جواب خیلی از سوال هاتون احتمالا اونجا هست.... در ضمن برا شروع به استاد هاتون هم میتونید رجوع کنید...
در مورد موضوع هم خب خیلی سوالتون کلیه، اول از همه نیاز به مطالعه ی زیاد دارید مخصوصا از مقاله های موجود که موضوعات روز و جدید رو پیدا کنید... منظورم اینه که همین پیدا کردن موضوع خودش یه پروژه ای هست برای خودش!!
به طور کلی امیدوارم یه روزی از همین تاپیک یه تیم مقاله نویسی در بیاد!! اما به این زودی نخواهد بود... شاید یه روز خودم یه آستینی بالا زدم!! تولید علم و دیگر هیچ!!
به نظر من میتونید به انجمن مقاله مراجعه کنید و جواب خیلی از سوال هاتون احتمالا اونجا هست.... در ضمن برا شروع به استاد هاتون هم میتونید رجوع کنید...
در مورد موضوع هم خب خیلی سوالتون کلیه، اول از همه نیاز به مطالعه ی زیاد دارید مخصوصا از مقاله های موجود که موضوعات روز و جدید رو پیدا کنید... منظورم اینه که همین پیدا کردن موضوع خودش یه پروژه ای هست برای خودش!!
به طور کلی امیدوارم یه روزی از همین تاپیک یه تیم مقاله نویسی در بیاد!! اما به این زودی نخواهد بود... شاید یه روز خودم یه آستینی بالا زدم!! تولید علم و دیگر هیچ!!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز