24-07-2011, 06:44 PM
(24-07-2011, 02:32 PM)Harrison نوشته: درورد بر شما
همون طور که قبلا هم گفته شد شما باید اول هدف از نوشتن مقاله رو مشخص کنید.به فرض اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو دارید لازمه این کار شناخت صحیح از سیستم پذیرش و آموزشی کشور مقصد هست. اگر دانشجوی لیسانس هستید معدل,زبان و جی آر ای بالا,مهمترین فاکتور هستند. در رده های بعدی مقاله ,استاد و ... مثلا در رشته معماری داشتن پورفولیو جزو عوامل تاثیر گذار هست.نوشتن مقاله هیچوقت نمره تافل 60 شمارا جبران نمی کند.
در هرصورت اگر وقت اضافه داشتید بعضی از سایت ها در مورد موضوع مورد نظر شما مقالات معتبر دارند(رایگان یا پولی) در قسمت پژوهشی دانشگاهتان هم یک سری لینک ها و سایتها قبلا خریداری شده و موجود هستند. اگر دانشگاه آزاد هستید هم میتوانید به سیتسم مرکزی وصل شوید و مقالات را مطاله کنید.اگر دنبال موضوعات جدید در خارج از کشور هستید سایت دانشگاه ها و شخصی اساتید بهترین منبع برای شناسایی پروژه های در حال انجام در دانشگاه ها هستند.
ممنون دوست عزیز
من هم به کمک یکی از دوستانم که وقت ازاد بیشتری داره با کمک هم قصد شروع را داریم (البته چون دوستم وقت ازاد بیشتری داره کارها رو بیشتر اون انجام می ده و من فقط کمک می کنم )
اما فعلا دنبال موضوع هستیم ، ما هم دو راه به نظرمون رسید برای بدست اوردن موضوع که یکی از انها همین موضوعی بود که شما اشاره کردید
اما یک مشکلی که در این راه داریم تعداد زیاد اساتید است ، مثلا من MIT را که خودم چک کردم کلی اسامی در دپارتمان مربوطه داشت
و کلی برای هر دانشگاه باید وقت گذاشت
ایا اینکه دنبال مقاله های جدید در ژورنالهای مختلف باشیم تا به یک جامعه اماری برسیم تا بتونیم موضوع مناسبی را انتخاب کنیم به نطرتون بهتر نیست ؟