30-11-2013, 02:33 PM
[font]پرداخت های کمتر از 51 دلار : هر دلار حدود 150 تومان بیشتر از نرخ حواله + 7000 تومان کارمزد[/font][font]پرداخت های 51 تا 100 دلار : [/font] [font] هر دلار حدود 130 تومان بیشتر از نرخ حواله[/font][font] + 8000 تومان کارمزد[/font][font]پرداخت های 101 تا 300 دلار : [/font] [font] هر دلار حدود 120 تومان بیشتر از نرخ حوال
این شرکت زمانی برای صدور کارت ویزاکارت و ...مناسب بود ولی فکر نیکنم دوستان زیاد باهاش کار کرده باشن و امروزه ظاهرا زیاد مشتری ندراه
تصمیم با خودتونه ولی یادتون نره به خاطر 5 تومن به دردسر نیفتین.
به سایت هم که برید میگه قیمت ها به روز نیست اول فرم پر کن بعد قیمت میگیم...
پ.ن: سعی کنید از شرکتی استفاده کنید که مشتری زیاد داره و صد البته کارتون رو سریع راه بندازه.
مثلا مرکز نیلوفر تو شهر ما هست یه بار زنگ زدم گفتم حضوری میخوام بیام گفتن چی؟ برو بابا...
منم گفتم رفتم بابا
[/font]
این شرکت زمانی برای صدور کارت ویزاکارت و ...مناسب بود ولی فکر نیکنم دوستان زیاد باهاش کار کرده باشن و امروزه ظاهرا زیاد مشتری ندراه
تصمیم با خودتونه ولی یادتون نره به خاطر 5 تومن به دردسر نیفتین.
به سایت هم که برید میگه قیمت ها به روز نیست اول فرم پر کن بعد قیمت میگیم...
پ.ن: سعی کنید از شرکتی استفاده کنید که مشتری زیاد داره و صد البته کارتون رو سریع راه بندازه.
مثلا مرکز نیلوفر تو شهر ما هست یه بار زنگ زدم گفتم حضوری میخوام بیام گفتن چی؟ برو بابا...
منم گفتم رفتم بابا

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.