(30-11-2013, 06:30 PM)'timaz' نوشته: البته من این نکته رو اضافه میکنم که نه همه ی دانشگاه ها، بلکه بعضی دانشگاه ها (تعدادشون هم کم هست) این سیستم رو دارمد که توی سایتشون گفتن با لیسانس میتونید اپلای کنید. ولی من فکر میکنم کلا شانس برای پذیرش با مدرک فوق خیلی بیشتر. به چند دلیل، یک : گزینه های بیشتری داری دو: سابقه و اجتمالا مقاله دارید سه: کار آزمایشگاهی بلدید
و در آخر این نکته رو بگم که این حالت از لیسانس مستقیم واسه دکترا بیشتر واسه دانشجوهای بومی کاربرد داره تا بین الملل.
اینا رو گفتم تا دوستان تصور واقعی تری داشته باشن. ولی بهرحال اینم یه گزینه است واسه کسایی که لیسانس دارند و میتونن شانسشون رو امتحان کنن
دوست عزیز لیسانس به دکترا واسه بین المللی ها و بومی ها یکسانه
انچنان فرقی توشون نیست
دانشگاه از خداشه طرف رو واسه direct phd برداره و سرمایه گذاری کنه و بهرش رو ببره
هر چند به قول شما اندک دانشگاههایی هستن که ترجیح میدن طرف فوق رو بیاد ولی همونطور که دوشتمون گفتن با جی ار ای و تافل و معدل بالا و بسیار بالا بدون مقاله به راحتی میشه از امریکا direct phd پذیرش گرفت.
انچنان فرقی توشون نیست
دانشگاه از خداشه طرف رو واسه direct phd برداره و سرمایه گذاری کنه و بهرش رو ببره
هر چند به قول شما اندک دانشگاههایی هستن که ترجیح میدن طرف فوق رو بیاد ولی همونطور که دوشتمون گفتن با جی ار ای و تافل و معدل بالا و بسیار بالا بدون مقاله به راحتی میشه از امریکا direct phd پذیرش گرفت.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.