01-12-2013, 07:22 PM
(01-12-2013, 03:46 PM)'pedram66' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید من دانشجوی ترم 3 کارشناسی ارشد هستم تازه شهریور از پایان نامه خودم دفاع می کنم فعلا رزومه ای که دارم اینه البته به یاری خدا ان شاالله بهتر می شه راستش نمره زبان فعلا ندارم می خواستم اگه می شه لطف کنید و راهنمایی کنید منو.
1.مهندسی مکانیک طراحی کاربردی ( نانو مکانیک )/کارشناسی ارشد.
2.دانشگاه سراسری کاشان.
3.معدل بدون پروژه 19.36 با نمره پروژه و سمینار 19.52.
4. سه تا توصیه نامه از دو دانشیار و یک استاد تمام.
5.دو سال سابقه کار به عنوان کارشناس مکانیک در یک شرکت نفت و گاز و پتروشیمی.
6.حل تمرین طراحی اجزا1و2 و طراحی به کمک کامپیوتر در دوره لیسانس.
7.تسلط بر نرم افزار های اکادمیک و صنعتی مرتبط با رشته خودم.
8. 5 مقاله سابمیتی دارم که از اونها فعلا یکی در ژورنالی با ایمپکت 1.8 قبول شده.
ایا برای دانشگاه هایی مثل ucla یا میشگان به همراه فاند شانسی دارم؟؟؟
سلام دوست همرشته ای
نمرات زبان (تافل و جی ار ای) ندارین سخت بشه نظر داد
در ضمن معدل لیسانس رو فراموش نکنید که مهم هستش
فکر نکنین چون دکترا میرین نمرات لیسانس زیاد اهمیت نداره
مقاله هاتون همش isi هستش؟
اگر معدل لیسانس بالایی دارین و جی ار ای که خیلی مهمه بتونین نمره بالایی مثلا بالای 320 یا 325 بیارین شانس دارین حتی با فاند
فقط دقت کنید به اینکه نانو و رشتتون حساس نباشه زیاد و مقاله هاتون هم توش حساسیت نباشه که مساله سفارت جدا از پذیرش هستش.
نمرات زبان (تافل و جی ار ای) ندارین سخت بشه نظر داد
در ضمن معدل لیسانس رو فراموش نکنید که مهم هستش
فکر نکنین چون دکترا میرین نمرات لیسانس زیاد اهمیت نداره
مقاله هاتون همش isi هستش؟
اگر معدل لیسانس بالایی دارین و جی ار ای که خیلی مهمه بتونین نمره بالایی مثلا بالای 320 یا 325 بیارین شانس دارین حتی با فاند
فقط دقت کنید به اینکه نانو و رشتتون حساس نباشه زیاد و مقاله هاتون هم توش حساسیت نباشه که مساله سفارت جدا از پذیرش هستش.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.